Descoperă aliatul perfect în lupta cu COVID-19: aparatul de dezinfectat Polti Sani System! Diverse
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 149 Vizualizări

Descoperă aliatul perfect în lupta cu COVID-19: aparatul de dezinfectat Polti Sani System!

Multe business-uri care s-au redeschis după starea de urgență s-au văzut nevoite să respecte protocolul de curățenie și dezinfectare impus de legislație. Cu toate acestea, soluțiile de care dispunem sunt relativ limitate, existând, totuși, un factor de risc greu de evitat.

 

De aceea, pentru a ne asigura că afacerea noastră poate primi clienții în siguranță, fără a-i expune unui risc biologic, este necesar să facem apel la cel mai bun aliat în lupta cu virusurile, microbii și bacteriile: un aparat de dezinfectat Polti Sani System!

 

Dezvoltat în Italia, în colaborare cu Facultatea de Medicină din Pavia, dispozitivul Polti Sani System este ideal pentru curățarea suprafețelor de orice fel, a materialelor textile sau chiar a altor aparate, de mai multe ori pe zi!

 

Cum funcționează un aparat de dezinfectat suprafețe Polti Sani System? Principiul este foarte simplu! Acesta generează abur saturat, uscat și supraîncălzit la 180°C, grație sistemului brevetat SUPERHEATED CHAMBER. Această tehnologie garantează eliminarea a 99,999% dintre virusuri, microbi, bacterii, mucegaiuri și spori. Astfel, un aparat de dezinfectat Polti Sani System este ideal pentru spațiile cu trafic intens, unde persoanele pot fi expuse contaminării biologice.

 

Gata oricând de folosire, dispozitivul Polti Sani System este recomandat în spațiile care necesită o igienizare totală, de mai multe ori pe zi, precum clinici, cabinete stomatologice, cabine, birouri, saloane de înfrumusețare, unități alimentare, dar și mijloace de transport: ambulanțe, trenuri, autocare etc.

 

Dimensiunile compacte ale distribuitorului fac ca acest aparat modern să fie ușor de folosit de către oricine, iar vaporii uscați învăluie suprafețele sau materialele fără a le afecta. Astfel, suprafețele se usucă în doar câteva momente, rămânând curate și dezinfectate.

 

De asemenea, un alt avantaj constă în faptul că nu este necesar un contact direct cu suprafețele care pot prezenta un risc de contaminare. La finalul operațiunii, care durează câteva minute, spațiile pot fi din nou utilizate, fără nicio problemă!

 

Mai mult, acest aparat de dezinfectat este economic, dar și prietenos cu mediul, folosind doar apă de la robinet pentru producerea aburilor, alături de HPMed, o substanță de tip detergent BIO, care poate fi folosită chiar și în prezența oamenilor sau a animalelor de companie.

 

De asemenea, dispozitivul a fost testat în laborator, fiind confirmată eficacitatea sa în lupta cu COVID-19. Testele au avut loc în laboratorul Eurofins Biolab din Vimodrone, Italia.

 

Conform informațiilor publicate până în prezent, dar și a testelor specifice de laborator, este știut că virusul SARS-CoV2 are o sensibilitate crescută la căldură, asemenea altor coronavirusuri.

 

Aceste tipuri de virusuri sunt complet dezactivate după expunerea la temperaturi ridicate, chiar și preț de câteva secunde. De exemplu, la o temperatură de 150° – 160°C, virusul este complet dezactivat într-un interval de 0.1 secunde. La 80°C, virusul dispare în aproximativ 10 secunde, iar la 65°C acesta este parțial eliminat.

 

De aceea, se recomandă setarea aparatului la o temperatură de minimum 80°C, pentru ca virusul să fie distrus în proporție de 99,999%. Un aparat de dezinfectat suprafețe de la Polti poate atinge chiar și temperaturi de 180°C, garantând astfel eliminarea tuturor patogenilor cu potențial de contaminare biologică!

 

Citește mai multe și descoperă gama completă de aparate de dezinfectare Polti Sani System accesând Polti.ro! Beneficiază de calitate italiană, brevete exclusive și un sistem inovator, care previne riscurile contaminării de orice fel!

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE