Noul Centru New Era Cosmetics  – O abordare de mileniu trei în cosmetică, tratamente faciale și corporale Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4902 Vizualizări

Noul Centru New Era Cosmetics – O abordare de mileniu trei în cosmetică, tratamente faciale și corporale

Un corp de clădire proaspăt amenajat, parter plus două etaje, pe o stradă liniștită, aproape de centrul Municipiului Târgu Mureș. O recepție primitoare, cu amprente plăcute vederii. Pe cele trei niveluri totul este nou, curat, atent aranjat și mai ales modern: design-ul, amenajările, aparatura. 

New Era Cosmetics este cel mai recent centru cosmetic, inaugurat marți, 21 iulie, pe Strada Câmpului nr. 6, din Târgu Mureș.

Povestea virtuală a centrului – devenită între timp realitate – începe în urmă cu peste doi ani, când doamna Ramona Cecilia Trufașu, managerul firmei, a trăit o dorință puternică de a-și materializa pasiunea pentru cosmetologie. Ideea de a pune în aplicare plăcerea pentru cosmetică a venit firesc, pornind de la nevoile personale. Interesul pentru cosmetică și-l cultivase de-a lungul timpului, în cei 12 ani cât a locuit în străinătate, din care 6 ani la Londra.

După revenirea în țară a reînceput să citească despre felurite tratamente cosmetice, să se documenteze și să urmeze o multitudine de cursuri acreditate. A pierdut un an cu transformarea visului în realitate, încercând să acceseze fonduri europene printr-un program startup. N-a fost să fie, dar nu s-a dat bătută. Visul ei s-a concretizat.

Cea mai puternică aspirație a Ramonei Trufașu, după deschiderea centrului de cosmetică, este aceea de a încheia un master în cosmetologie. Spune că a muncit foarte mult în ultimul an la concretizarea proiectului cu centrul de cosmetică și acest lucru se vede, în ceea ce a rezultat.

Consideră că a aflat locul ideal în amplasarea centrului. A fost ca o chemare. Simte că a găsit spațiul de care avea nevoie. Pentru că și-a dorit mai mult decât un centru de cosmetică. Nu este o clinică medicală propriu-zisă, însă prin complexitatea tratamentelor oferite pe partea cosmetică, de tratamente faciale și corporale, prin personalul calificat și dotările cu aparatură de nouă generație, se apropie foarte mult de dorințele estetice ale doamnelor. Într-un final, pielea este cel mai mare organ al nostru, care ne protejează de o multitudine de factori nocivi. Este firesc să-i dăm importanța cuvenită.

Managerul centrului New Era Cosmetics spune că domeniul cosmetologiei este unul foarte complex. Ramona Trufașu cunoaște valoarea centrului de cosmetică, pe care l-a inaugurat marți. Știe că spre deosebire de alte centre de cosmetică din oraș, serviciile oferite de New Era Cosmetics cuprind o gamă mult mai complexă de tratamente.

Centrul va oferi consiliere pe partea cosmetică, pentru a afla exact ce-și dorește fiecare clientă. Procesul va fi completat de o analiză a tenului cu un aparat specializat. În funcție de starea tenului, vor fi abordate cele mai potrivite soluții.

„Este un proces facil sau mai amplu, în funcție de starea tenului. Cel mai important este faptul că dă rezultate” afirmă Ramona Trufașu. Și continuă: „În viața unei femei apare o anume perioadă critică, undeva la 30 de ani sau ceva mai mult, când încep să se vadă primele urme ale trecerii timpului pe chip și atunci încearcă să găsească remedii sau să amâne cumva trecerea timpului. Sunt sigură că există destul de multe doamne din oraș care sunt sensibile la acest subiect. Trendul persoanelor interesate de imaginea fizică personală este în creștere. Cu cât înaintăm în vârstă, cu atât dăm mai multă atenție tenului. Dacă eu știu că există un loc care îmi oferă exact ceea ce am nevoie și îmi place, sunt dispusă să mă deplasez la locația respectivă, fiindcă răspunde așteptărilor pe care le am.”

Iată categoriile generale de servicii oferite de Centrul New Era Cosmetics (acestea cuprind o multitudine de tratamente care tratează problemele tenului și nu numai):

  • Cosmetică decorativă și de înfrumusețare.
  • Tratamente de rejuvenare, reconturare și lifting facial anti-age, efectuate cu aparate și tehnologii de ultima generație.
  • Tratamente faciale personalizate în funcție de fiecare tip de ten în parte și necesitățile acestora.
  • Tratamente pentru regenerarea părului.
  • Îndepărtare tatuaje (metoda Laser și metoda Chimică)
  • Tratamente de epilare Lycon (o ceară specială, care lasă pielea catifelată, procedura fiind mult mai puțin dureroasă decât la epilarea cu tradiționala ceară)
  • Epilare definitivă – Laser Dioda.

Pentru mai multe detalii legate de servicii, puteți accesa site-ul web www.neweracosmetics.ro sau să obțineți

informații la numerele de telefon :  0770-603.012, 0758-478.147, de luni până vineri, între orele 10:00-19:00.

Centrul New Era Cosmetics, Strada Câmpului, nr. 6, Târgu Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE