Home / Slider / ȘANTAJ DEJUCAT. A vrut să-și dubleze suma împrumutată și restituită deja, prin amenințări cu acte de violență

ȘANTAJ DEJUCAT. A vrut să-și dubleze suma împrumutată și restituită deja, prin amenințări cu acte de violență

Distribuie

În cursul zilei de ieri, 23 iulie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Mureş, au surprins în flagrant delict, un bărbat, de 54 de ani, din Târgu Mureş, în timp ce a primit o sumă de bani, de la un bărbat, de 66 de ani din aceeaşi localitate, pe care l-a ameninţat cu acte de violenţă.
Din cercetările efectuate de către polițiști a reieșit că bărbatul ar fi împrumutat în urmă cu aproximativ 3 ani, persoanei vătămate suma de 500 de lei, pe care aceasta i-ar fi restituit-o integral.

Anul acesta, în perioada  iunie – iulie 2020, bănuitul a fi perceput de la victimă – în repetate rânduri şi sub ameninţarea violenţei – o altă sumă de bani, cu titlu de dobândă la suma pe care deja persoana vătămată o restituise.

În urma administrării probatoriului, la data de 23 iulie, poliţiştii  au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore faţă de cel în cauză, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş,

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, sub coordonarea  unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

Activităţile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Sursa: IPJ Mureș


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.