Speranță de vești bune până la final, la Primăria Reghin! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1400 Vizualizări

Speranță de vești bune până la final, la Primăria Reghin!

Primarul Municipiului Reghin, Maria Precup, a făcut în această seară câteva precizări – pe pagina personală de socializare – legate de situația existentă în cadrul primăriei, urmare a confirmării pozitive cu COVID-19 a viceprimarului Márk Endre și a alți doi funcționari din cadrul instituției:

„În această seară au ajuns toate rezultatele colegilor mei. Din păcate mai avem un caz confirmat în cadrul primăriei. Și cum colega noastră a avut contact la sfârșitul acesta de săptămână cu mai mulți colegi, va trebui ca la o perioadă de 6-7 zile distanță să refacem testarea pentru a fi siguri că nimeni nu a fost infectat.
În consecință, pentru a reduce pe cât posibil pericolul de contaminare, programul cu publicul al Primăriei Municipiului Reghin va rămâne același și săptămâna viitoare.
La acest moment colega găsită pozitiv este internată în spital cu o stare de sănătate generală bună. La fel și domnul viceprimar și celălalt coleg al nostru internat. Starea lor merge spre bine. Avem în carantină 7 colegi (inclusiv eu) ca măsură de prevenție dată de DSP, pentru că am fost toți pe lista de prim contacți ai lui Márk Endre. Toți avem rezultatul negativ, dar respectăm legislația și stăm în carantină până spre sfârșitul săptămânii viitoare. Vom reveni cu informații pe măsură ce le vom avea.

Vă mulțumim tuturor celor care ați avut un gând bun pentru noi, să vi se-ntoarcă înmiit. Să fim sănătoși!”, menționează în încheierea mesajului Maria Precup.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE