S-a actualizat organigrama spitalului din Luduș Ludus
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 481 Vizualizări

S-a actualizat organigrama spitalului din Luduș

Printr-o adresă înaintată Consiliului local Luduș, ec. Claudia Uțiu, managerul Spitalului Orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș a solicitat Legislativului local să aprobe „actualizarea în cadrul organigramei a numărului de personal pe locuri de muncă”. În cadrul Spitalului orășenesc funcționează: Secția de Chirurgie generală cu un bloc operator și compartimentele ATI și Ortopedie-Traumatologie; Secția Pediatrie; Compartimentul Boli infecțioase; Secția Obstetrică-Ginecologie cu compartimentele ATI și Neonatologie; Secția Psihiatrie; Secția de Boli Interne cu Compartimentele Îngrijiri Paleative și Cronici.

În raportul de specialitate privind aprobarea actualizării organigramei Spitalul Orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș, administratorul public Marius Dudilă a precizat că Proiectul de hotărâre este întocmit „În baza prevederilor Ordinului Ministerului Sănătății nr. 1101/2016 privind aprobarea Normelor de supraveghere, prevenire și limitare a infecțiilor asociate asistenței medicale în unitățile sanitare, în temeiul art. 129 alin. (14) coroborat cu art. 139 alin. (1) din OUG nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, republicată, cu modificările și completările ulterioare”.

În referatul de aprobare întocmit de primarul orașului Luduș, Cristian Moldovan este prevăzut că „Această actualizare nu modifică structura organigramei, ci doar numărul de personal pe locuri de muncă”.

În ședința aferentă lunii mai, Legislativul local a aprobat proiectul de hotărâre în forma redactată.

Ioan A. BORGOVAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE