Home / Reviste / Ludus / S-a actualizat organigrama spitalului din Luduș

S-a actualizat organigrama spitalului din Luduș

Printr-o adresă înaintată Consiliului local Luduș, ec. Claudia Uțiu, managerul Spitalului Orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș a solicitat Legislativului local să aprobe „actualizarea în cadrul organigramei a numărului de personal pe locuri de muncă”. În cadrul Spitalului orășenesc funcționează: Secția de Chirurgie generală cu un bloc operator și compartimentele ATI și Ortopedie-Traumatologie; Secția Pediatrie; Compartimentul Boli infecțioase; Secția Obstetrică-Ginecologie cu compartimentele ATI și Neonatologie; Secția Psihiatrie; Secția de Boli Interne cu Compartimentele Îngrijiri Paleative și Cronici.

În raportul de specialitate privind aprobarea actualizării organigramei Spitalul Orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș, administratorul public Marius Dudilă a precizat că Proiectul de hotărâre este întocmit „În baza prevederilor Ordinului Ministerului Sănătății nr. 1101/2016 privind aprobarea Normelor de supraveghere, prevenire și limitare a infecțiilor asociate asistenței medicale în unitățile sanitare, în temeiul art. 129 alin. (14) coroborat cu art. 139 alin. (1) din OUG nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, republicată, cu modificările și completările ulterioare”.

În referatul de aprobare întocmit de primarul orașului Luduș, Cristian Moldovan este prevăzut că „Această actualizare nu modifică structura organigramei, ci doar numărul de personal pe locuri de muncă”.

În ședința aferentă lunii mai, Legislativul local a aprobat proiectul de hotărâre în forma redactată.

Ioan A. BORGOVAN

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

E.ON, partener pentru Via Transilvanica

Reprezentanții Via Transilvanica au transmis joi, 22 octombrie, prin intermediul unei postări pe pagina de …