Home / Administratie / Wi-Fi gratuit pentru ludușeni prin programul WiFi4EU

Wi-Fi gratuit pentru ludușeni prin programul WiFi4EU

Distribuie

Primăria Orașului Luduș, a anunțat luni, 27 iulie 2020, printr-un comunicat, încheierea acordului de grant cu Agenția Executivă pentru Inovare și Rețele, pentru implementarea locală a acțiunii ,,WiFi4EU Promovarea conectivității la internet în comunitățile locale”. ,,Inițiativa WiFi4EU promovează accesul gratuit la Wi-Fi în spațiile publice și este o schemă de sprijin prin intermediul căreia municipalitatea a fost selectată pentru a obține un cupon valoric de 15.000 de euro pentru instalarea de echipamente Wi-Fi în spațiile publice interioare sau exterioare de pe teritoriul orașului Luduș unde nu există conectivitate Wi-Fi gratuită”,se arată în comunicatul  Primăriei Orașului Luduș.

În urma acestei inițiative, începând cu data de 24 iulie 2020, locuitorii, dar și vizitatorii orașului Luduș beneficiază de acces gratuit la internet în următoarele locații: Casa de Cultură ,,Pompeiu Hărășteanu”, Sala de Sport, Bazinul de înot didactic, Școala Generală nr. 1, cu două puncte de acces, Parcul Unirii, Parcul Juniorilor din Cartierul Dacia, Parcul Juniorilor din Cartierul Balta Albă, Zona promenadă – Piață, Grup Școlar Industrial, Școala Generală ,,Ioan Vlăduțiu” și Monumentul Eroilor din cartierul Dacia.

Andreea ȚIȚIU

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Noul steag al Județului Mureș publicat în Monitorul Oficial al României

Distribuie Monitorul Oficial al României Partea I, Nr. 1132 din data de 24 noiembrie 2022 …