Home / Administratie / A fost lansat spre consultare ghidul de finanțare a Programului Național Casa Verde Fotovoltaice

A fost lansat spre consultare ghidul de finanțare a Programului Național Casa Verde Fotovoltaice

Distribuie

Administrația Fondului pentru Mediu organizează consultări pentru ghidul aferent noii sesiuni a Programului Național Casa Verde Fotovoltaice. Potrivit www.arenaconstruct.ro această nouă sesiune ar urma să fie lansată în toamnă și va aduce modificări majore.

”Îmi doresc simplificarea procesului de înscriere, precum și micșorarea duratei evaluării proiectelor și extinderea plajei de instalatori”, a declarat Andreea Kohalmi – Szabo,  preşedintele AFM.

Potrivit aceleaiași surse, AFM are în curs de finalizare soluționarea contestațiilor pentru sesiunea din 2019 a aceluiași program și, în paralel, are loc contractarea beneficiarilor declarați admiși în program. În acest moment, analiza contestațiilor transmise în aplicația informatică este finalizată în procent de peste 95%, iar listele finale vor fi publicate săptămâna aceasta.

”Ne cerem scuze pentru faptul că analiza acestora a durat mai mult timp, dar în contextul actual, având în vedere atât restricțiile cauzate de pandemie, cât și volumul foarte mare de documente supuse analizei, AFM a depus eforturi consistente pentru a le soluționa în cel mai scurt timp. Până în prezent, am transmis spre semnare peste 4.500 de contracte, beneficiarii având un termen de 8 luni în care pot finaliza instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice”, a mai spus președintele AFM citat de  arenaconstruct.ro.

Sursă: www.arenaconstruct.ro


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Borbély László, sărbătoritul zilei

Distribuie Zi specială marți, 26 martie, pentru consilierul de stat mureșean Borbély László, coordonatorul Departamentului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.