Descoperă de ce și cum să alegi un dulap metalic potrivit pentru mediul tău de lucru! Diverse
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 88 Vizualizări

Descoperă de ce și cum să alegi un dulap metalic potrivit pentru mediul tău de lucru!

Atunci când alegi piese de mobilier pentru propria locuință, cel mai important detaliu este aspectul.

Cu toate acestea, în momentul în care îți utilezi spațiul de lucru cu piese demobilier pentru depozitare, eficiența este cel mai important obiectiv pe care îl vizezi.  

Astfel, atunci când urmărești o organizare cât mai eficientă a biroului sau a zonelor funcționale și de depozitare din  cadrul sediului tău, soluția ideală este reprezentată de un dulap metalic de calitate superioară. 

Siguranța este unul dintre detaliile pe care le oferă un dulap metalic iar integritatea documentelor și a  aparaturii importante este un aspect esențial. Mai mult, aceste piese de mobilier reprezintă investiții foarte bune pe termen lung mulțumită rezistenței și calității materialelor din care sunt fabricate.  

În vreme ce dulapurile din lemn au o durată limitată de viață și se deteriorează destul de rapid în cazul în care sunt utilizate în fiecare zi, cele metalice te pot servi pe o lungă perioadă de timp fără să necesite mentenanță, reparații sau îngrijire specială. 

Indiferent de domeniul profesional în care activezi, un mediu de lucru eficient și ordonat va avea un impact considerabil în productivitatea întregii echipe. Tocmai de aceea, mai jos vei găsi câteva detalii care te vor convinge că achiziționarea unei astfel de piese este alegerea potrivită pentru compania ta. 

Prețul unui dulap metalic 

De regulă, prețul final al unui produs este cel care afectează bugetul, însă orice afacere eficientă face achiziții în funcție de raportul calitate-preț. Astfel, atunci când iei în calcul durata de folosire, un dulap metalic este mult superior variantelor din lemn sau plastic, iar prețul este similar.  

Sumele de pornire în cazul acestor piese de mobilier durabile și eficiente se situează în jurul valorii de 500 de Lei, însă modelele de mari dimensiuni care oferă caracteristici și beneficii aparte pot urca până la valoarea de 1.000 de Lei. Dacă beneficiezi de vouchere cadou sau puncte de fidelitate din partea furnizorului pe care l-ai ales, prețul final ar putea fi chiar mai mic. 

Tipuri și caracteristici speciale 

Fiind piese de mobilier cu utilitate extinsă, dulapurile metalice sunt proiectate pentru a satisface nevoile oricărui mediu de lucru, indiferent de natura specifică a acestuia. Tocmai de aceea, există diferite tipuri și modele, iar caracteristicile pot varia foarte mult: 

– printre cele mai apreciate modele este cel proiectat să acomodeze dosare, bibliorafturi și documente;  

– în funcție de compartimentare și rezistența polițelor și a sertarelor, există modele de dulapuri metalice în care pot fi depozitate scule, instrumente și aparatură cu greutate mare; 

– dacă mediul de lucru este unul periculos, cel mai indicat model va fi acela prevăzut cu vopsea ignifugă și realizat din materiale termorezistente și anticorozive; 

– dacă vrei să depozitezi în siguranță diferite substanțe sau instrumente de uz medical, trebuie să știi că există și modele cu uși transparente și cu sisteme speciale de închidere; 

– atunci când vrei să protejezi un obiect foarte valoros sau o informație deosebit de sensibilă, te-ai putea orienta către modelele prevăzute cu seif sau casetă de valori. 

Descoperă cel mai bun raport calitate-preț în oferta completă Viamond! Achiziționează un dulap metalic robust, sigur și compartimentat ideal pentru necesitățile afacerii tale și te vei bucura de livrare rapidă și gratuită!  

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE