Prefectul Mara Togănel: „Mulțumiri eroilor din serviciul de ambulanță” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 400 Vizualizări

Prefectul Mara Togănel: „Mulțumiri eroilor din serviciul de ambulanță”

Ziua Naţională a Ambulanţei din România este marcată în fiecare an la data de 28 iulie. Este data la care, în anul 1906, a apărut prima ”Salvare” din Bucureşti, din iniţiativa profesorului Nicolae Minovici.

Cu prilejul acestei zile speciale pentru toate stațiile și echipajele de ambulanță, prefectul Județului Mureș, Mara Togănel, a ținut să își exprime, respectul pentru salvatorii de vieți: „Auzim sirenele mașinilor lor zi și noapte. Sunt echipele din serviciile de ambulanță, mereu la datorie, indiferent de vreme și vremuri. De Ziua Națională a Ambulanței din România, le mulțumim tuturor eroilor din acest serviciu pentru că rezistă cu succes în prima linie. La mulți ani!”

Legea nr. 22 din 2015 referitoare la instituirea zilei de 28 iulie ca Zi Naţională a Ambulanţei din România, publicată în Monitorul Oficial în data de 10 martie 2015, acordă posibilitatea autorităţilor publice centrale şi locale, ONG-urilor, muzeelor şi reprezentanţelor României în străinătate să organizeze evenimente dedicate rolului şi meritelor serviciului român de ambulanţă în salvarea de vieţi omeneşti, aceste acţiuni fiind coordonate de către Ministerul Sănătăţii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE