Dezmembrări de  imobile la Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 268 Vizualizări

Dezmembrări de imobile la Luduș

Una dintre primele zone locuite ale localității Luduș este situată la confluența Pârâului de Câmpie cu Mureșul, o zonă cunoscută de vechii locuitori ai Ludușului ca „Răstoaca” și „Alei”. În vremurile moderne, terenul înscris în Cartea Funciară (CF) nr. 56029 este proprietatea Orașului Luduș – domeniu public. Pentru a respecta dispozițiile Legii nr. 7/1996 a cadastrului și a publicității imobiliare; Regulamentului de avizare, recepție și înscriere în evidențele de cadastru și carte funciară, aprobat prin Ordinul nr. 700/2014 și art.  286 din Anexa 4 din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ, Primăria orașului Luduș a solicitat Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) să dezmembreze imobilul amintit în trei imobile distincte.

OCPI, prin referatul de admitere a informat Primăria orașului Luduș că imobilul situat în orașul Luduș, intravilan, având nr. cadastral 56029 a fost dezmembrat în trei parcele, după cum urmează: Lotul nr. 1 în suprafață de 689 m.p este constituit din str. Mureșului; Lotul nr. 2 – 1438 m.p este str. Crângului; lotul nr. 3 – 2574 m.p este constituit din str. Plopilor. Toate trei loturile sunt înregistrate în domeniul public, categoria de folosință – „drum”.

Proiectul de hotărâre a Consiliului local Luduș privind dezmembrarea imobilului înscris în CF nr. 56029 Luduș a fost aprobat în unanimitate de Legislativul local.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE