Home / Administratie / Dezmembrări de imobile la Luduș

Dezmembrări de imobile la Luduș

Una dintre primele zone locuite ale localității Luduș este situată la confluența Pârâului de Câmpie cu Mureșul, o zonă cunoscută de vechii locuitori ai Ludușului ca „Răstoaca” și „Alei”. În vremurile moderne, terenul înscris în Cartea Funciară (CF) nr. 56029 este proprietatea Orașului Luduș – domeniu public. Pentru a respecta dispozițiile Legii nr. 7/1996 a cadastrului și a publicității imobiliare; Regulamentului de avizare, recepție și înscriere în evidențele de cadastru și carte funciară, aprobat prin Ordinul nr. 700/2014 și art.  286 din Anexa 4 din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ, Primăria orașului Luduș a solicitat Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) să dezmembreze imobilul amintit în trei imobile distincte.

OCPI, prin referatul de admitere a informat Primăria orașului Luduș că imobilul situat în orașul Luduș, intravilan, având nr. cadastral 56029 a fost dezmembrat în trei parcele, după cum urmează: Lotul nr. 1 în suprafață de 689 m.p este constituit din str. Mureșului; Lotul nr. 2 – 1438 m.p este str. Crângului; lotul nr. 3 – 2574 m.p este constituit din str. Plopilor. Toate trei loturile sunt înregistrate în domeniul public, categoria de folosință – „drum”.

Proiectul de hotărâre a Consiliului local Luduș privind dezmembrarea imobilului înscris în CF nr. 56029 Luduș a fost aprobat în unanimitate de Legislativul local.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Soós Zoltán și Claudiu Maior contraziși de Adrian Mureșan

Candidatul Partidului Oamenilor Liberi (POL) la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș la alegerile …