Home / Timp liber / Tura AscA de 50 km pentru Livret

Tura AscA de 50 km pentru Livret

Asociația Sportivă a Cicliștilor de Anduranță Reghin prefațează marea încercare a lunii august, turele de Transfăgărășan (10-12 august) și Transalpina (16-21 august) cu Tura AscA de 50 km pentru Livret, eveniment programat duminică, 2 august.

Traseul de parcurs ales de organizatori este următorul:  Reghin (parcare Irum) -Ideciu – Aluniș – Rusii Munti – Deda și Retur.
În intervalul  9:00-9:50 se va face completarea declarației, inscrierea, primirea foii de drum, achitare taxei de participare (15 lei) și primirea numărului de participare. Plecare se face imediat după înscriere, in grupuri de maxim 10 persoane, până la ora 9:50.

„Această tură NU este un concurs, ordinea sosirii nu este luată în calcul, scopul este parcurgerea traseului în timpul și condițiile stabilite. Toți cei care parcurg traseul se vor bucura de aceeași apreciere din partea organizatorilor, indiferent de ordinea sosirii: Certificatul de parcurgere tur și poza pe podium, plus bulina autocolantă cu distanța parcursă, pentru lipit pe bicicletă. Foaia de drum are rubrici speciale pentru punctele control, unde fiecare se va prezenta pentru luare în evidență și ștampilarea foii de drum”, precizează organizatorii.

Traseul va beneficia de trei puncte de control, la 10km – intersecție Brâncovenești, la 25 km,  Piața Deda și la  întoarcere, km 40, tot la intersecția cu Brancovenesti, punctul de sosire fiind Poarta Irum.

Vârsta minimă obligatorie pentru participanți este de 14 ani. De la 14 la 16 ani este nevoie de un părinte să completeze declarația participantului. De asemenea, casca obligatorie, plus camera de rezervă potrivită. Festivitatea de premiere este la ora 14 în parcarea Irum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cele mai accesibile jocuri de păcănele online pentru începători

Înainte de a afla mai multe informații, nu uita să joci responsabil și să ai …