CRUZIME: Bărbat de 62 de ani reținut pentru rănirea unui câine Justitie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 977 Vizualizări

CRUZIME: Bărbat de 62 de ani reținut pentru rănirea unui câine

Un bărbat, de 62 de ani, a fost reținut astăzi, pentru 24 de ore, de către poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor.
„La data de 29 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Sighișoara au fost sesizați, despre faptul că un câine ar fi legat de un autoturism și transportat în acest mod.
În fapt, în urma verificărilor efectuate în cauză, a reieșit că un bărbat, de 62 de ani, din Sighișoara, ar fi legat câinele său, de un autoturism, pentru a-l duce înapoi la domiciliu.
În cursul zilei de azi, 30 iulie a.c.,  poliţiştii  au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbatul, de 62 de ani, din Sighișoara, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş,
În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, sub coordonarea  unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara.
De asemenea in cauza au fost sesizati si reprezentantii DSVSA.
Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE