Taxiul vine mai repede prin aplicație. Star Taxi, aplicația de comanda taxi folosită de sute de mii de români disponibilă acum și la Târgu Mureș Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1600 Vizualizări

Taxiul vine mai repede prin aplicație. Star Taxi, aplicația de comanda taxi folosită de sute de mii de români disponibilă acum și la Târgu Mureș

Cel puțin o dată în viață ne-am lovit de problema găsirii unui taxi. Și mai ales, atunci când am avut urgent nevoie de unul; într-un loc necunoscut, cu o vreme nu prea prietenoasă, cu timpul ticăind de nerăbdare. Din fericire aceste momente pot fi evitate pentru că dezvoltările tehnologice ne salvează și în cazul acesta.

Acum este simplu. Aplicația Star Taxi găsește un taxi pentru noi, rapid și comod. Aceasta este disponibilă nu numai în Google Play și App Store, ci și în App Gallery, lucru mai rar întâlnit. Rata de descărcare a acesteia este de mai bine de două milioane de români, ceea ce spune multe despre utilitatea ei.

În cazul în care nu ați folosit-o, este bine să știti că puteți folosi aplicația Star Taxi gratuit. Aceasta este disponibilă nu doar în Capitală, ci și în Constanța, Cluj, Timișoara, Brașov, Buzău, Iași, Bârlad – și, de asemenea, în Chișinău.

Avantajele utilizării Star Taxi: lansezi comanda rapid și comod printr-un simplu click. Primești răspuns în numai câteva secunde. Poți vedea șoferul pe hartă și poți comunica direct cu acesta. Bineînțeles că la finalul cursei îi poți lăsa un comment sau, dacă ai avut o experiență neplăcută, poți bloca șoferul respectiv.

StarTaxi pune la dispoziția utilizatorilor un serviciu de customer support funcțional 24/7.

Toți soferii înregistrați în platforma StarTaxi sunt autorizați și verificați de către departamentul de specialitate.

Star Taxi duce la un nivel superior experiența unei curse de taxi, îmbinând tehnologia și standardele europene de calitate.

Aplicatia poate fi decarcată gratuit din:
Google Play –>  https://goo.gl/qgXEmB
App Store –>  https://goo.gl/BNwqxW
App Gallery –>  https://bit.ly/30by41i

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE