Sănătate şi frumuseţe: Farmacia Universităţii şi Atelierul Verde! Sănătate. Pentru viață!
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2359 Vizualizări

Sănătate şi frumuseţe: Farmacia Universităţii şi Atelierul Verde!

Farmacii create din suflet pentru oameni. Avem grijă de tine! 

Farmacia Universității a fost înființată în anul 2005, de doi profesioniști ai domeniului farmaceutic, a căror pasiune și-a spus cuvântul și astfel a luat naștere un lanț local și independent de farmacii. Creșterea și dezvoltarea a fost una organică, lucru care ne-a dat curajul să mergem mai departe și să reușim în cei 15 ani de activitate să ne menținem pe piaţă.

managerSANDA MOLDOVAN

La farmaciile noastre găsești mereu colegi veseli, cu zâmbetul pe buze care te întâmpină zilnic cu informații de care ai nevoie. Ne mândrim cu profsionalismul, competenţa , rapiditatea , deschiderea şi orientarea către pacient, în domeniul activităţii pe care o desfăşurăm.Noi ştim că putem să îi ajutăm pe oameni şi să le creştem calitatea vieţii  pentru că avem o gamă largă de produse şi suntem deschişi să oferim informaţii în orice moment.

Produse create în laboratoarele noastre proprii!

Pentru a facilita accesul pacientilor la tratament, am lansat un nou serviciu: Rezervă reţeta. Incarcă o reţetă, completează datele solicitate şi noi îţi facem un calcul şi îţi rezervăm medicamentele în farmacia din care doreşti să le ridici.

Ce înseamnă Telefarmacia ? Înseamnă produse din farmaciile noastre la un click distanță. Accesează linkul: https://farmaciauniversitatii.ro/trimite-reteta/, care vă ajută să scutiți timp și să fiți în siguranță.

ne găsiţi la : www.farmaciauniversitatii.ro;  http://farmaciauniversitatii.ro/  

Accesează pentru telefarmacia următorul link https://farmaciauniversitatii.ro/trimite-reteta/

Locaţii în Tg. Mureş:

 

Farmacia Universităţii Tudor: str.Cutezanţei  nr..27, tel .0733 696 084.

email: cutezantei@farmaciauniversitatii.ro

Farmacia Universităţii Dâmbu:  Bld. 1848 nr. 46A, tel. 818, 0733 696 .

email: dambu@farmaciauniversitatii.ro

Farmacia Universităţii Cornişa : str.Nicolae Grigorescu nr.33, tel.0733 696 085

email: farmacia.zenpharma@gmail.com

 Locaţii în Luduş: str.Policlinicii nr.1, tel.0736.396.861

str.Viitorului, nr.17, tel 0743061863

 

Despre Atelierul Verde

Alege verde, Alege sănătos!

De curând am deschis Atelierul Verde din Bulevardul 1 Decembrie 1918 Nr 242 Incinta Târgu Mureș Shopping City Mall Târgu Mureş. Ziua deschiderii a fost un real succes și o adevărată plăcere și asta datorită vouă, vouă celor care ne-ați fost alături cu energie faină, cu zâmbete și voie bună. Așadar, de acum înainte vă așteptăm zilnic între orele 10.00-22.00, în 𝑺𝒉𝒐𝒑𝒑𝒊𝒏𝒈 𝑪𝒊𝒕𝒚 𝑴𝒂𝒍𝒍 𝑻𝒂̂𝒓𝒈𝒖 𝑴𝒖𝒓𝒆𝒔̦ să vă bucurați de super produsele noastre.

Atelierul Verde din Bulevardul 1 Decembrie 1918 Nr 242 Incinta Târgu Mureș Shopping City Mall Târgu Mureş.

Produse organice

Iubește-ți mintea, sufletul și îngrijește-te de sănătatea corpului tău, dar foarte important: nu uita de îngrijirea tenului !Cu pachetul de îngrijirea tenului pregătit în laboratoarele noastre, vă promitem, doamnelor, un ritual complet de răsfăț, pe care îl meritați.

Îți recomandăm să incluzi în dieta ta fructele deshidratate.Sunt bogate în nutrienți și îți vor oferi o cantitate de energie de patru ori mai mare decât cea oferită de fructele proaspete.Merită să le incluzi în dieta ta zilnică pentru că susțin digestia corectă. Mai mult, o porție de 100g de fructe deshidratate îți va satisface pofta de mâncare, ajutându-te să eviți gustările consistente dintre mese.

Alege din multitudinea de produse pe care ți le oferim, iar noi avem grijă să le împachetăm într-un mod deosebit în cutiile by Atelierul verde!

Vă aşteptăm cu drag în lumea Atelierului Verde!

 

Gabriela BELEAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE