Credit bugetar aprobat pentru reabilitarea termică a blocurilor din Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1486 Vizualizări

Credit bugetar aprobat pentru reabilitarea termică a blocurilor din Târgu Mureș

Joi, 30 iulie 2020, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, a aprobat un credit bugetar în valoare de 6,8 milioane lei pentru lucrări de reabilitare termică a locuințelor din municipiu Târgu Mureș.

Pentru lucrări de acest fel au mai fost alocați bani și în luna iunie (957.073,12 lei), sumă autorizată în cadrul programului național privind creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe, cu finanțare în perioada 2020-2022.

În luna februarie 2020, înainte de declanșarea crizei COVID-19, administrația locală din Târgu Mureș a demarat începerea procedurilor de licitație pentru un număr de 12 blocuri care urmau a fi reabilitate termic, lucrări care estimate la peste 7 milioane de lei +TVA, sumă asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional.  Lucrările vizau imobile situate pe străzile: Argeșului, nr.16; Moldovei, nr.10-12; Cernavodă, nr. 5; Transilvaniei, nr.29; Gheorghe Doja, nr. 60; Piața Gării, nr. 5 (trei scări); Măgurei, nr.16, 18, 20, 22, 24.

Lucrările trebuiau să fie finalizate pe parcursul a 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Anual, MLPDA continuă seria investițiilor privind transformarea blocurilor din România în imobile performante energetic, pentru a oferi locatarilor un confort crescut și pentru a reduce costurile cu încălzirea din sezonul rece.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE