Vasile Dâncu, numit preşedinte interimar al Consiliului Naţional al PSD Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 355 Vizualizări

Vasile Dâncu, numit preşedinte interimar al Consiliului Naţional al PSD

Vasile Dâncu a fost numit preşedinte interimar al Consiliului Naţional al PSD.

Potrivit Agenției Agerpres, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, joi, după şedinţa Comitetului Executiv, că a propus ca Vasile Dâncu să preia interimar funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD.

Chestionat în privința calităților care îl califică pe Dâncu pentru funcția de președinte interimar al Consiliului Național al PSD, Ciolacu a afirmat: „Domnul Dâncu e un om de stânga, e un om respectat, a fost şi vicepremier. Preşedintele Consiliului Naţional coordonează toate forurile partidului. E un fel de reformă în partid”.

De profesie sociolog, Vasile Dâncu a fost membru PSD timp de aproape 10 ani în ”Grupul de la Cluj”, condus de Ioan Rus.

Potrivit postului de radio Europa Liberă, Dâncu s-a reînscris în PSD anul trecut în organizația din județul Bistrița Năsăud și a fost propus încă de atunci de organizațiile din Transilvania pentru șefia Consiliului Național.

Marcel Ciolacu, președintele interimar PSD spune că în ședința Comitetului Executiv al PSD, propunerea lui ca Dâncu să preia funcţia de preşedinte interimar al Consiliului Naţional al PSD a primit  48 voturi favorabile și unul împotrivă.

O altă decizie importantă luată în cadrul ședinței Comitetului Executiv al PSD este legată de începerea procedurilor pentru organizarea Congresului partidului în 22 august, pentru alegerea conducerii partidului:

„Azi am pornit procedurile interne de a avea loc acest congres. Mai mult, am trimis o adresă la domnul Arafat şi aştept un răspuns care sunt condiţiile pentru a organiza acest congres. Vom vedea dacă Congresul va putea fi ţinut pe data de 22 august”, a mai specificat Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE