Analist economic de top, cooptat în echipa Pro România Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1267 Vizualizări

Analist economic de top, cooptat în echipa Pro România Mureș

Comunicatorii Pro România Mureș au anunțat vineri, 31 iulie, pe pagina de Facebook a formațiunii politice, înscrierea în partid a lui Brăduț Boloș, nume cunoscut în mediul academic mureșean și unul dintre cei mai valoroși analiști economici de la nivelul județului Mureș.


”Dr. ec. Brăduț Boloș este absolvent al UBB Cluj Napoca, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor. A obținut la aceeași universitate un doctorat în economie, specialitatea Finanțe în anul 2007. A fost cadru universitar al Universității ”Petru Maior”, în domeniul științelor economice, vreme de 15 ani. A predat la o universitate în sultanatul Oman vreme de trei ani. În prezent este cadru didactic asociat al UMFST ”George Emil Palade” și economist la ABA Mureș. A activat în afara mediului academic în cadrul SMUCR, DSP Mureș și a fost membru în consiliile de administrație ale Spitalului Clinic Județean Mureș și al Spitalului ”Gheorghe Marinescu” din Târnăveni. De-a lungul timpului a scris numeroase articole științifice și publicistice în domeniul economic, fiind în prezent formator de opinie în ceea ce privește abordarea crizelor economice. Este un bun cunoscător al problemelor economice ale României și ale județului Mureș și suntem convinși că va aduce plus valoare administratiei jutețene cu experiența acumulată de-a lungul timpului”, a transmis echipa de comunicare a Pro România Mureș.
Potrivit aceleiași surse, începând de vineri, 31 iulie, dr. ec. Brăduț Boloș ocupă funcția de coordonator al domeniului economico-financiar al partidului Pro România Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE