Home / Administratie / Angajări la Oficiul Județean de Poștă Mureș

Angajări la Oficiul Județean de Poștă Mureș

Compania Națională Poșta Română scoate la concurs 6 posturi la nivelul Oficiului Județean de Poștă Mureș.

Potrivit paginii web a companiei, www.posta-romana.ro, cele 6 posturi vacante la nivelul județului Mureș sunt următoarele: 2 posturi de factor postal distribuitor urban (nedetașabil) la Oficiul Poștal de Distribuire Târgu Mureș, 1 post de oficiant rural la Ghișeul Exterior Rural Crăciunești (nedetașabil), 1 post de factor postal prelucrător (nedetașabil) la Oficiul Zonal Poștal Târgu Mureș, 1 post de oficiant urban (detașabil) la Oficiul Poștal Târgu Mureș 2 și 1 post de factor poștal distribuitor urban (nedetașabil) la Oficiul Poștal Târgu Mureș 9.

Informații suplimentare pot fi obținute la sediul Oficiului Județean de Poștă Mureș din Târgu Mureș, strada Revoluției nr. 2A, pe pagina web www.posta-romana.ro, secțiunea ”Cariere”, precum și la numărul de telefon 0265-224.300, persoană de contact Ana Hârșan.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Parteneriate multiple pentru Sighișoara

Primarul municipiului Sighișoara, Iulian Sîrbu, a informat cu privire la faptul că încă din primele …