Home / Politic / PMP, candidat surpriză la președinția Consiliului Județean Mureș!

PMP, candidat surpriză la președinția Consiliului Județean Mureș!

Distribuie

Conducerea Partidului Mișcarea Popular (PMP) Mureș a decis ca la alegerile locale preconizate a avea loc în data de 27 septembrie 2020 candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș să fie conf. univ. dr. Mihaela Natea, un nume nou în politica mureșeană.
Conf. univ. dr. Mihaela Natea este licențiată în Limba și Literatura Engleză (2005, Universitatea ”Petru Maior” din Târgu Mureș) și Administrație Publică (2006, Universitatea ”Petru Maior” din Târgu Mureș), este doctor în Relații Internaționale și Studii Europene (2011, Universitatea ”Babeș Bolyai” din Cluj Napoca), deține un masterat în Managementul Administrației Publice și are în CV o bursă oferită de Departamentul de Stat al SUA privind Politica Externă a SUA.


În prezent, conf. univ. dr. Mihaela Natea își desfășoară activitatea în cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnică ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, unde deține funcția de director al Departamentului de Istorie și Științe Politice.
Totodată, propunerea PMP la șefia Consiliului Județean Mureș a fost în ultimii ani o prezență constantă în mass media mureșeană, cu analize de politică internațională (și nu numai) la Televiziunea Știi TV, Televiziunea M9 și în cotidianul Zi de Zi.
”Am decis să fac pasul spre politică după o lungă analiză și vă mărturisesc că o fac cu gândul la cetățeni și la viitorul nostru. La fel ca mulți dintre dumneavoastră mă uit la județele învecinate și constat că în alte locuri se poate, se poate mai repede, mai bine… În ultimii 30 de ani am văzut din păcate de prea multe ori că în județul Mureș nu se poate, ori nu se vrea, ori lipsește interesul. Nu se poate să avem curse aeriene, nu se poate să avem investitori, nu se poate să dezvoltăm proiecte de infrastructură. Județul Mureș are nevoie de o schimbare, are nevoie de un mesaj de speranță, are nevoie de proiecte strategice și mai ales are nevoie de un om care dorește să le pună în practică. Aceasta este contribuția pe care îmi doresc s-o aduc, pentru cetățenii acestui județ, pentru copiii nostri, pentru toți cei care își văd viitorul aici”, a scris vineri, 31 iulie, pe pagina sa de Facebook, conf. univ. dr. Mihaela Natea.

 

Alex TOTH


De asemenea, verificati

Licitația pentru Magistrala “Apă pe câmpie” are un câștigător! (Luduș – Grebenișu de Câmpie)

Distribuie SC Aqua Serv Cluj SRL este câștigătorul licitației pentru aducțiunea de apă Luduș – …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.