Care sunt cele mai vândute piese Husqvarna pentru drujbe? Diverse
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 146 Vizualizări

Care sunt cele mai vândute piese Husqvarna pentru drujbe?

Dacă ești un adevărat profesionist în domeniul silviculturii sau un gospodar care nu renunță la munca terenurilor, vei avea nevoie de cele mai performante utilaje, în condiții perfecte! De aceea, este important să te asiguri că sculele tale au parte de mentenanță, mai ales pentru modelul tău de drujbă care este compatibil cu piese Husqvarna!

Piesele de calitate te vor ajuta nu doar să obții rezultate mai bune, într-un timp mai scurt, ci îți vor prelungi și durata de viață a echipamentelor. În plus, vei avea parte de siguranță și de confort în timpul folosirii drujbei. Precizia, puterea de tăiere și siguranța se numără printre atributele definitorii ale firmei scandinave, care produce piese Husqvarna pentru o gamă largă de modele.

O mare parte dintre aceste piese de schimb pot fi regăsite și pe site-ul distribuitorului român Roco Piese! De la bujii, carburatoare și lanțuri, până la filtre de benzină, amortizoare sau diverse accesorii, poți comanda online atât piese Husqvarna, cât și alte piese, perfect compatibile cu drujba ta!

Modelele de drujbe Husqvarna pot varia foarte mult, în funcție de necesitatea operațiunilor, cât și de mediul în care sunt folosite sau de materialul lemnos. Există drujbe de tip hobby, ideale pentru lucrări simple, precum îngrijirea și tunderea boschetelor sau a arbuștilor de mici dimensiuni. Drujbele multifuncționale, în schimb, sunt dedicate operațiunilor mai ample, precum cele din domeniul peisagisticii. Cele mai performante modele, drujbele profesionale, sunt dedicate exclusiv pădurarilor și profesioniștilor, având funcții ideale pentru operațiuni forestiere, precum elagajul copacilor mari.

Cu toate că drujbele Husqvarna sunt foarte rezistente și sigure, uneori se întâmplă ca unele piese să se defecteze, din cauza erorilor umane, dar și a condițiilor de mediu în care trebuie să funcționeze. Dacă se întâmplă acest lucru, poți apela oricând la Roco Piese, un site dedicat tuturor profesioniștilor în agricultură și silvicultură. Iată care sunt, de regulă, cele mai bine vândute piese Husqvarna pentru drujbe:

Lanțuri – Prin natura lor, aceste piese se deteriorează frecvent. Chiar dacă este bine întreținut, lanțul poate scăpa accidental pe o piatră sau poate întâmpina un nod puternic, care-l va afecta iremediabil. Fiind printre piesele cele mai predispuse la uzură, ocupă un loc fruntaș în clasamentul celor mai bine vândute piese pentru drujbe.

Dimensiunile acestor piese pot varia foarte mult, motiv pentru care este important să te asiguri că ai comandat modelul potrivit! De exemplu, în oferta brandului scandinav se regăsesc modele de lanțuri precum: X-CUT C85 Chisel 3/8″ de 1,5 milimetri, X-CUT SP33G Semi chisel PIXEL .325″ de 1,3 milimetri, X-CUT S93G Semi chisel 3/8″ mini de 1,3 milimetri și HOO 1/4″ de 1,3 milimetri.

Șine de ghidaj – Sunt piese care fac parte din angrenajul drujbei, constituind de fapt lama pe care se rotește lanțul. În funcție de model, pot fi împărțite în trei categorii: laminate cu fixare lată, solide cu fixare lată și vârf HN și solide cu fixare lată și vârf RSN.

Truse pentru ascuțirea lanțului – Pentru piese Husqvarna, se recomandă folosirea echipamentelor de ascuțire de la același brand, pentru garanția rezultatelor. La Roco Piese, poți achiziționa fie pile rotunde sau plate, dispozitive de ascuțit de mărimi diferite și șabloane.

Baterii – La alegerea acestor piese pot intra în calcul și preferințele personale. Astfel, poți opta fie pentru baterii standard, precum cele din seria QC, fie pentru baterii cu o durată de viață superioară, din seria BLI.

Accesorii – În gama de piese Husqvarna intră și accesoriile, absolut necesare pentru asigurarea performanțelor! Poți comanda online genți speciale, lubrifianți, combustibili, echipamente de lucru și multe altele! Intră pe Roco Piese și consultă ofertele active!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE