Home / Invatamant / Titularizare 2020 în Mureș. Câți candidați au obținut note peste 7

Titularizare 2020 în Mureș. Câți candidați au obținut note peste 7

Ministerul Educației și Cercetării a publicat marți, 4 august, pe pagina web www.titularizare.edu.ro, rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar – sesiunea 2020, înainte de înregistrarea contestațiilor, a informat, prin intermediul unui comunicat de presă, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș.

Potrivit sursei citate, la nivelul județului Mureș procentul notelor peste 7 obținute de candidații care au susținut proba scrisă este de 53,26%, respectiv 466 de candidați au obținut note între 7 și 9,99.

”Doi candidați au obținut nota 10 la disciplinele: istorie și limba și literatura română, pedagogia preșcolară și metodica desfășurării activităților instructiv-educative în grădinița de copii (educatoare). În centrele de evaluare au fost notate 875 de lucrări, iar 5 lucrări au fost anulate”, se menționează în comunicat.

În ceea ce privește contestațiile, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Mureș a mai anunțat că acestea pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau transmise prin mijloace electronice în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21.00, respectiv 5 august, până la ora 12.00, iar rezultatele finale vor fi afișate la sediul Inspectoratului Școlar Județean și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august.

”Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată – titularizare, candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinată – suplinire, minimum nota 5. Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 12 – 14 august”, se mai arată în comunicat.

Andreea ȚIȚIU

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Nu vă irosiți votul! OFICIAL: NUMAI Theodora Benedek POATE CÂȘTIGA ÎN FAȚA LUI Soós Zoltán

Toate sondajele arată că Theodora Benedek este singurul candidat care poate câștiga în fața lui …