Avântul Reghin și Unirea Ungheni,  teste Covid-19 la Centrul Medical Galenus Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 443 Vizualizări

Avântul Reghin și Unirea Ungheni, teste Covid-19 la Centrul Medical Galenus

La finele lunii trecute, Centrul Medical Galenus din Târgu Mureș a efectuat teste Covid-19 la două echipe de fotbal mureșene, respectiv Avântul Reghin și Unirea Ungheni.

„În contextul în care procesul birocratic a pus conducerea clubului în situația ca în doar 2 zile să contracteze servicii medicale pentru testarea Covid-19, să organizeze și să efectueze testele pentru toată echipa și personalul conex, cu tot cu primirea rezultatelor, alternativa era ca meciul  cu Universitatea Cluj din data de 25 iulie să se amâne. Grupați în două zile, rezultatele au venit în 24 ore, confirmând posibilitatea de a participa la evenimentul de azi.Am fost foarte bucuroși că am putut fi parte din soluția la problema lor, iar astăzi, înainte de a pleca spre Cluj, ne-am asigurat că toate buletinele de analize sunt la dispoziție”, au precizat reprezentanții Centrului Medical Galenus.A venit rândul jucătorilor de la Unirea Ungheni să fie testați, jucătorii fiind angrenați în pregătirilșe pentru meciul de baraj contra celor de la Sepsi OSK 2 din data de 1 august.
„În contextul în care pandemia Covid-19 și măsurile de securitate impuse de federație, solicită dovada testării înainte de a participa în competiție, clubul sportiv din Ungheni  s-a conformat. Și aici situația era presantă, oarecum între decizia datei când se pot efectua testele și data primirii rezultatelor, sincronizată și cu data plecării spre competiția sportivă. Grupați într-o singură zi, Centrul Medical Galenus s-a deplasat în locație și a parcurs la recoltarea probelor. Până ziua următoare, toate rezultatele erau comunicate. Toată echipa a primit veștile bune: rezultatele la testarea COVID19 erau negative. Aportul nostru este foarte mic, dar și așa, suntem mândri să putem susține organizarea evenimentelor sportive”, au precizat reprezentanții Centrului Medical Galenus.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE