Gabriel Toncean: ”Această indolență va trebui taxată la alegeri!” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 827 Vizualizări

Gabriel Toncean: ”Această indolență va trebui taxată la alegeri!”

Gabriel Toncean, candidatul PNL pentru Primăria Municipiului Reghin, vorbește despre proiectele importante ale comunității pe care o reprezintă.

”Cred că am realizat cu toții că Reghinul a stat pe loc în ultimii 8 ani. Actuala conducere a primăriei s-a limitat la cârpeli de străzi și la serbări organizate pentru pensionari, iar în rest a bătut pasul pe loc.

Reghinenii au avut încredere, au așteptat, dar după 8 ani au realizat că în Reghin timpul parcă a încremenit.

Cel mai grăitor exemplu în acest sens este șoseaua de centură. Este un proiect demarat de mai bine de 16 ani, iar în ultimii 8 ani Primăria Reghin nu a făcut niciun demers pentru începerea lucrărilor.

Am ajuns în situația jenantă de a fi nevoiți să refacem studiul de fezabilitate, care din 2004 încoace a adunat praful prin sertarele aleșilor PSD, iar acum nu mai este corespunzător.

Acesta vreau să fie și unul dintre principalele angajamente pe care mi le iau în fața reghinenilor: finalizarea centurii Reghin!

Am discutat deja cu reprezentanții Ministerului Transporturilor, astfel încât să finalizăm studiul de fezabilitate până la începutul anului viitor, iar apoi să demarăm lucrările, cu finanțare europeană!

Pentru a pune lucrurile în mișcare a fost nevoie doar de bunăvoință și nimic altceva! Tocmai de asta mi-e ciudă că am pierdut 8 ani, în care binomul PSD-UDMR nu a mișcat un deget pentru comunitatea noastră.

Am avut parte doar de promisiuni electorale încălcate și bani irosiți pe proiecte de fațadă. Această indolență va trebui taxată la alegeri!

Avem datoria morală față de copiii și nepoții noștri să nu ne mai lăsăm amăgiți încă 8 ani de către PSD și UDMR. Avem datoria față de orașul nostru de a alege o echipă care poate recupera ceea ce a pierdut Reghinul în acest timp.

Bineînțeles, decizia aparține exclusiv reghinenilor! Ei vor decide dacă au încredere în mine și în echipa mea. Și vreau să subliniez asta: echipă!

Nu am pornit singur pe acest drum. Alături de mine stă o echipă de profesioniști, oameni onești și harnici, care își doresc să muncească în folosul comunității noastre și nu doar să încaseze indemnizația de consilier.

Am trecut prin multe încercări grele în viață și de fiecare dată am învățat că echipa este cel mai de preț atu.

Alături de ei, eu vin cu experiența managerială acumulată în mediul privat, dar și la conducerea Federației Române de Culturism și Fitness. Îmi doresc să muncesc pentru orașul în care trăiesc și eu, și familia mea, și prietenii mei.

MERITĂM MAI MULT!”

Gabriel Toncean, președintele PNL Reghin

(Advertorial politic)

 

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE