Home / Reghin / Tura AscA, tot mai populară printre reghineni

Tura AscA, tot mai populară printre reghineni

Asociația Sportivă a Cicliștilor de Anduranță Reghin a organizat duminică, 2 august, Tura AscA de 50 km pentru Livret. Traseul ales de organizatori a fost Reghin (parcare Irum) – Ideciu -Aluniș – Rușii Munți – Deda și Retur. Traseul a beneficiat de trei puncte de control, km 10 – intersecție Brâncovenești, 25 km – Piața Deda și km 40- la întoarcere intersecția cu Brancovenesti.

„A fost o tură foarte diversificată,oameni de toate vârstele, oameni noi și vechi, plus o creștere semnificativă a plutonului feminin , plus am avut parte de o vreme excelentă pentru pedalat. Nu pot să nu remarc un nou stil de parcurgere a traseului, foarte lejer, dar totuși încadrat în timpul stabilit, cu pauze plus picnic,realizat de conducătorul de grup Marin Popovici”, au precizat organizatorii.

Tradiționala tombolă cu premii ia avut printre câștigători pe Cristian Marius Nasca (1), o luna gratuit la sala de fitness Lex Aly Gym, Marius Friciu (2), două  săptămâni gratuite cycling, sala Lex Aly Gym (premii oferite de Gabriel Toncean). Andone David (3), tort Pansab (premiu oferit de Marius Sabău) Alexandru Lepadatu si Mihaela Dragan (4), mini ședintă foto (premiu oferit de Studio Alex Costa).

„Și acestă tură a putut avea loc cu ajutorul sponsorilor și colaboratorilor noștri. Mulțumim cu acestă ocazie tuturor și le dorim sănătate maxima”, au precizat reprezentanții Asociației Sportive a Cicliștilor de Anduranță Reghin.

Foto: Asociația Sportivă a Cicliștilor de Anduranță Reghin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Turneu de concerte cu popas la Reghin

Asociația Klavier Art a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că turneul de …