Home / Stiri nationale / Bilanțul pompierilor din România în ultimele 24 de ore

Bilanțul pompierilor din România în ultimele 24 de ore

Distribuie

Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a anunțat joi, 6 august, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că în cursul zilei de ieri, pompierii din întreaga țară au gestionat un număr de 1.551 de intervenții, cele mai multe intervenții, în număr de 1.280 fiind pentru acordarea primului ajutor.

,,Echipajele ISU au fost solicitate să acționeze la 133 misiuni de stingere a incendiilor, 4 misiuni de descarcerare, precum și 237 misiuni pentru deblocare-salvare și protecție a comunităților. Una dintre situațiile gestionate în cursul zilei de ieri a avut loc în București. Echipajele de pompieri au fost solicitate să intervină pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o suprafață de aproximativ 2 hectare de vegetație uscată, existând pericol de propagare la un cimitir. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. O altă intervenție relevantă în cursul zilei de ieri a fost gestionată de pompierii tulceni, aceștia fiind solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu de vegetație uscată ce a cuprins o suprafață de circa 150 de hectare. După aproximativ 6 ore de eforturi susținute, salvatorii au lichidat incendiul, reușind protejarea culturilor din apropiere”, a informat Serviciul Informare și Relații Publice al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Andreea ȚIȚIU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Medicii avertizează: “Domnilor guvernanți, exodul medicilor va reîncepe!”

Distribuie În urma protestelor inițiate în data de 16 ianuarie de asociațiile reprezentative naționale ale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.