Home / Politic / Liberalul Ioan Mocean, candidat pentru un nou mandat de primar în Sărmașu

Liberalul Ioan Mocean, candidat pentru un nou mandat de primar în Sărmașu

Actualul primar al orașului Sărmașu, ing. Ioan Mocean (PNL), și-a anunțat intenția de a candida pentru un nou mandat la alegerile locale care vor fi organizate în data de 27 septembrie 2020.

”Candidez pentru un nou mandat de primar pentru considerentul că după o experiență de 15 ani de inginer pe șantierele gazeifere din Ardeal și 20 ani de muncă în primărie pot să-mi asum cu responsabilitate conducerea în continuare a comunității sărmășene. Candidez pentru a continua împreună cu dumneavoastră, cetățenii sărmășeni dezvoltarea orașului prin realizarea proiectelor în implementare – 8 proiecte pe Fonduri Europene si Guvernamentale – și a celor înscrise în portofoliul de proiecte din executivul bugetar 2021-2027. Candidez pentru că eu cred în oameni și simt susținerea dumneavoastră, a majorității sărmășenilor și dorința de a continua împreună ceea ce împreună am început. Candidez pentru că sunt susținut puternic de o echipă puternică, o echipă de consilieri locali bine pregătită, o echipă de profesioniști din diferite domenii de activitate, o echipă care are candidați pentru fiecare localitate componentă a orașului. Garanția că echipa Mocean Ioan primar plus consilierii PNL va continua dezvoltarea Sărmașului este asigurată și prin votul dumneavoastră”, a precizat ing. Ioan Mocean, primar al orașului Sărmașu din anul 2004.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dezbatere pe teme sociale cu candidați la Primăria Târgu Mureș

În seara zilei de 15 septembrie, Sala Mică a Palatului Culturii din Târgu Mureș a …