Home / Administratie / Contract de închiriere prelungit

Contract de închiriere prelungit

În anul 2011, Primăria orașului Luduș a aprobat închirierea unui spațiu aparținând domeniului privat al orașului situat în strada Păcii, către SC Romtelecom, pentru o durată de 10 ani.

Pentru faptul că în 3 august 2020 contractul de închiriere a ajuns la termen, SC Telecom Romania Communications SA (fosta SC Romtelecom SA) a solicitat prelungirea acestuia. Articolul 108 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ prevede: „Consiliile locale și consiliile județene hotărăsc (…) ca bunurile ce aparțin domeniului public sau privat, local sau județean, după caz, să fie (…) închiriate (…)”.

Prin Raportul de specialitate întocmit de Gabriela Fleșar de la Domeniul public și aprobat de Șeful Serviciului IADP din cadrul Primăriei orașului Luduș, Anca Năsăudean a fost propusă prelungirea contractului de închiriere nr. 137 din 2011 pe o perioadă de cinci ani cu începere de la 3 august 2020, propunere aprobată de Consiliul Local Luduș.

Ioan A. BORGOVAN

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

44,3 milioane de lei pentru primăriile din Mureș

101 de localități din județul Mureș au primit suma totală de 44.304.000 de lei, defalcată …