Folosești articole de papetărie zi de zi? Comandă un fișet metalic cu bibliorafturi cadou! Diverse
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 153 Vizualizări

Folosești articole de papetărie zi de zi? Comandă un fișet metalic cu bibliorafturi cadou!

Indiferent dacă folosești articole de papetărie la birou sau acasă, un fișet metalic este cea mai bună soluție pentru depozitarea lor în siguranță și accesul rapid la acestea. În oferta OfficeClass.ro, magazinul de papetărie, birotică și obiecte de mobilier de birou nr. 1 din România, vei regăsi nu mai puțin de 40 de modele de fișete.

Acestea sunt dulapuri special construite și compartimentate pentru a găzdui bibliorafturi, topuri de hârtie, clasoare, acte, contracte și alte documente, dar și instrumente de scris și birotice.

Tipurile de fiset metalic din oferta furnizorului sus-numit au 1-2 uși și între 1 și 4 polițe, fiecare putând suporta o greutate de până la 60 de kilograme. Dimensiunile acestor dulapuri variază între 800x350x600 de milimetri (un volum de 0,16 metri cubi) și 1.000x400x1.800 de milimetri (un volum de 0,72 de metri cubi).

Acestea pot fi dotate cu picioare metalice, iar ușile pot fi vopsite în culori precum gri clasic sau albastru, galben, portocaliu, roșu și verde. Cât despre producători, aceștia sunt renumiți la nivel fie internațional, precum +Plus Mobilier, fie național, precum Viamond.

În continuare, îți vom prezenta două dintre cele mai apreciate și cumpărate modele din oferta OfficeClass.ro. Pe lângă dimensiunile, compartimentarea și dotările lor, acestea vin însoțite și de un set de câte 5 sau 10 bibliorafturi cadou, care vor acomoda cele mai importante documente din locuința sau sediul business-ului tău:

Fișet metalic cu 4 rafturi ECO+ și 10 bibliorafturi cadou – preț 920,87 de lei (o reducere de 170,57 de lei față de prețul obișnuit)

Acest model este fabricat din tablă de calitatea I, sudată, cu o grosime de 0,7 milimetri. Fișetul este prevăzut cu 4 polițe reglabile pe înălțime, este destinat atât utilizării comerciale, cât și industriale și este tratat cu vopsea ignifugă, în câmp electrostatic. Greutatea dulapului este de 39 de kilograme, iar garanția cu care vine însoțit este de 2 ani.

Fișetul metalic cu 4 rafturi ECO+ este fabricat conform cerințelor standardului ISO 9001:2000 și acreditat de organismele internaționale. Sistemul de închidere este sigur și simplu de utilizat, tip sus-jos, iar încuietoarea are 2 chei, dintr-o serie de 3.000 de numere diferite.

Fișet metalic cu 3 rafturi și seif ECO+ și 5 bibliorafturi cadou – preț 944,61 de lei (o reducere de 339,81 de lei față de prețul obișnuit)

Acest fișet este prevăzut, pe lângă cele 3 polițe reglabile pe înălțime, și cu un seif metalic interior, cu 2 uși și 2 chei. Greutatea totală a dulapului este de 44,1 kilograme, garanția – de 2 ani, iar produsul va fi livrat în stare complet asamblată. Polițele suportă o greutate maximă de 35 de kilograme fiecare, ușile batante se deschid la 90 de grade, iar sistemul de închidere este de tip sus-jos.

Bibliorafturile pe care le găsești în interiorul fișetului sunt marmorate, de tip Economy, cu o grosime de 8 centimetri. Nu în ultimul rând, la cerere, dulapul poate fi dotat cu polițe suplimentare sau vopsit în alte culori, precum crem, orange, roșu, albastru, verde, maro, negru, silver sau alb.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE