Home / Politic / Președintele și vicepreședintele BEJ Mureș, desemnați prin tragere la sorți

Președintele și vicepreședintele BEJ Mureș, desemnați prin tragere la sorți

Sediul Tribunalului Mureș a găzduit vineri, 7 august, desemnarea prin tragere la sorți, de către președintele instituției, judecător Veronica Szasz, a președinților birourilor electorale de circumscripție și a locțiitorilor acestora.

Tragerea la sorți a fost organizată în baza articolului 26, alineat 5, din Legea nr. 115/2015 pentru alegerea autorităților publice locale și face parte din calendarul de organizare a alegerilor locale care vor avea loc în data de 27 septembrie 2020.

Potrivit unei informări a Tribunalului Mureș, la Biroul Electoral de Circumscripție Județean (BEJ) Mureș au fost desemnați: judecător Sebastian Voinea – președinte și judecător Mariana Făgărășan – vicepreședinte, iar la Biroul Electoral de Circumscripție municipal nr. 1 Târgu Mureș au fost desemnați: procuror Ciprian Gherasim – președinte și procuror Maria Mariș – locțiitor.

”Desemnarea președinților birourilor electorale de circumscripție din județul Mureș, respectiv a locțiitorilor acestora, a fost cuprinsă în procesul-verbal care reprezintă actul de învestitură în funcție”, a precizat judecător Veronica Szasz, președintele Tribunalului Mureș.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dezbatere pe teme sociale cu candidați la Primăria Târgu Mureș

În seara zilei de 15 septembrie, Sala Mică a Palatului Culturii din Târgu Mureș a …