Unirea Ungheni, joc decisiv pentru Liga 3 Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 710 Vizualizări

Unirea Ungheni, joc decisiv pentru Liga 3

Câștigătoarea seriei Mureș a Ligii IV de fotbal, Unirea Ungheni 2018 susține duminică, 9 august, a doua partidă din cadrul grupei A, Regiunea 3 Centru, a barajului pentru promovarea în Liga III. Partida se dispută de la ora 17.30, pe stadionul Tineretului din Brașov, iar adversara mureșenilor este formația Măgura Cisnădie, campioana județului Sibiu. Învingătoarea întâlnirii va câștiga minigrupa și va promova în Liga III, care va fi alcătuită din cinci serii a câte 18 echipe, dar și ocupanta locului secund are șanse de promovare, deoarece se va alcătui un clasament cu ocupantele locurilor 2 și câteva dintre primele clasate vor face pasul spre eșalonul superior.

Pentru promovarea directă, Unirea are nevoie de victorie. În primele jocuri din grupă cele două au învins formația secundă a prim divizionarei ASC Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, iar sibienii au avantaj, victoria lor fiind una mai categorică, 4-0, față de 2-0, scorul reușit de echipa din Ungheni.

Tot duminică de la ora l7.30, stadionul din Ungheni va găzdui jocul din ultima etapă a grupei B din cadrul aceleiași Regiuni 3 Centru. Aici se vor întâlni pentru al doilea loc din grupă campioanele județelor Alba (CS Ocna Mureș) și Harghita (CS Gheorgheni). Promovată este deja CSM Corona Brașov, învingătoare categorică în primele jocuri, 16-0 cu harghitenii și 5-0 cu cei din Alba.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE