Home / politica / Mihai Pădurean, în afara competiției electorale la alegerile locale

Mihai Pădurean, în afara competiției electorale la alegerile locale

Distribuie

Consilierul reghinean Mihai Pădurean a decis să nu mai candideze la vreo funcție publică, poziție exprimată în cursul zilei de azi, 11 august printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

„Suntem în perioada în care cei care activează în viața politică își anunță intențiile de viitor și își prezintă programele cu care vor candida. În ceea ce mă privește, am decis să nu mai candidez pentru nici o funcție publică la următoarele alegeri. Nu vreau să las loc speculațiilor iar motivul din spatele acestei decizii e unul simplu: am dorit să candidez la un mandat de consilier județean dar conducerea județeană a PSD m-a considerat ,,nepotrivit” pentru aceast lucru. Au considerat că eu omul Pădurean Mihai nu sunt potrivit pentru această poziție”, a precizat consilierul Mihai Pădurean.

Acesta a mai precizat faptul că nu poartă vreo supărare superiorilor de partid, ba din contră, le urează succes la alegerile locale.

„Nu pot să fiu supărat pe această decizie trebuie să recunosc și să fiu fair play, au fost momente când aceeași oameni m-au susținut în cariera mea politică. Le mulțumesc încă odată oamenilor simpli care au crezut în mine și m-au sprijinit prin votul lor la precedentele două  alegeri locale. Le mulțumesc și celor care în politică mi-au fost adversari și care m-au ajutat să progresez. În încheiere le doresc mult succes tuturor candidaților la următoarele alegeri locale”, se arată în finalul postării semnate Mihai Pădurean.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Popice: Înfrângere pe terenul campioanei en-titre

Distribuie Echipa de popicari din cadrul CSM Târgu Mureș a pierdut jocul etapei a IV-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.