Home / Invatamant / Mureș: 55,66%, rata de promovare la concursul național de titularizare

Mureș: 55,66%, rata de promovare la concursul național de titularizare

Distribuie

Ministerul Educației și Cercetării a publicat pe site-ul titularizare.edu.ro rezultatele finale obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar – sesiunea 2020.

În urma reevaluării lucrărilor contestate, în județul Mureș, procentul notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații care au susținut proba scrisă este de 55,66% (în creștere cu 2,4%, comparativ cu rezultatele inițiale – 53,26%), informează Biroul de presă al Inspectoratului Școlar Județean Mureș.

Potrivit IȘJ Mureș, anul acesta, numărul total al contestațiilor depuse a fost de 158. 487 de candidați au obținut note între 7 și 9,99.De asemenea, 2 candidați au obținut nota 10 la disciplinele: istorie și limba și literatura română, pedagogia preșcolară și metodica desfășurării activităților instructiv-educative în grădinița de copii (educatoare).

În centrele de evaluare au fost notate 875 de lucrări, iar 5 lucrări au fost anulate. Graficul ședințelor de repartizare poate fi consultat pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Mureș: edums.ro-secțiunea Anunțuri/Mișcarea personalului didactic.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.