Incendiu lichidat la Sighișoara, după 5 zile de luptă cu flăcările! Sighișoara
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 286 Vizualizări

Incendiu lichidat la Sighișoara, după 5 zile de luptă cu flăcările!

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Horea” al Județului Mureș, ieri, în jurul orei 16:00, incendiul de la groapa de gunoi din municipiul Sighișoara a fost lichidat, după aproape 5 zile de luptă continuă cu flăcările.

Echipajele de intervenție din cadrul ISU Mureș au strâns baza materială și s-au întors la subunități. Din seara zilei de 6 august, detașamentele de pompieri militari implicate au acționat continuu pentru stingerea incendiului, cu 4 autospeciale cu apă și spumă, o motopompă remorcabilă și peste 130 de cadre militare, de la Detașamentul Sighișoara, Detașamentul Târgu Mureș și Secția Târnăveni.

Stingerea incendiului a fost posibilă cu sprijinul acordat din partea mai multor companii din județ: Administrația Bazinală de Apă Mureș, Agoref, Ecosal Sighișoara, Bautec SRL, Aquaserv Sighișoara, Aquaserv Târnăveni, Silevi Salubriserv Ceuașul de Câmpie, Onea Ioan Daneș, Media Forest Explotans DCC SRL, Benidorm Trans SRL. În acțiunile întreprinse pentru stingerea incendiului s-a implicat și Primăria Municipiului Sighișoara.

Companiile menționate au trimis în sprijinul pompierilor mureșeni 5 excavatoare și 5 cisterne cu apă, care au deservit pentru misiunea stingerii.

Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

Sursa: ISU Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE