Crinului Residence, apartamente premium la 2 pași de centrul Târgu Mureșului Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3869 Vizualizări

Crinului Residence, apartamente premium la 2 pași de centrul Târgu Mureșului

PREDARE ÎN TOAMNA ACEASTA

 Situat la 3 minute de mers pe jos față de centrul Târgu Mureșului, Crinului Residence este un ansamblu de locuințe premium destinat celor care își doresc un standard de viață ridicat. Toate apartamentele au dotări de top și dispun de locuri de parcare subterană.

 Crinului Residence aduce un nou concept în Târgu Mureș: posibilitatea de a locui foarte aproape de centrul orașului, dar, în același timp, într-o zonă ce poate oferi și liniște. Complexul rezidențial este situat lângă Școala Generală Nr. 2 și Grupul Școlar Avram Iancu. Distanța de aici până în zona Palatului Culturii poate fi parcursă la pas în 3-4 minute.

Ansamblul Rezidențial Crinului este format din trei clădiri (C1, C2 și C3 ) și un număr de 53 de apartamente cu 1, 2 și 3 camere. Stilul arhitectural cu accente nordice, cu linii simple, curate, oferă o notă accentuată de liniște și relaxare, atât de necesare odată ajunși acasă. Proiectul a fost gândit pentru familii moderne, care își doresc o viață mai bună. Din acest motiv, locuințele au fost concepute cu dotări premium, cum ar fi: încălzire în pardoseală, geamuri termopan profil 70mm tripan (3 sticle), centrale termice de calitate, iar pentru fiecare apartament este prevăzut un loc de parcare la subsolul clădirii. Amplasarea parcărilor în zona subterană va aerisi mult spațiul din jurul imobilului și va oferi un plus de siguranță locatarilor, în special copiilor, care se vor putea juca în voie.

Referitor la circumstanțele și oportunitatea dezvoltării proiectului Crinului Residence, compania care a investit aici a menționat următoarele: ”Considerăm că vom reuși să venim în întâmpinarea clienților prin construirea unei oaze de liniște în inima acestui municipiu frumos, un loc care, chiar dacă este situat destul de central, este liniștit. Vom oferi mureșenilor locul în care să se odihnească, sau să se relaxeze, respectând nevoile lor de ordin funcțional, dar suplimentând cu amprenta modernistă pe care știm să o asigurăm acestor produse, prin experiența noastră mult verificată”.

Crinului Residence este un proiect dezvoltat de APC INVEST CENTER, care face parte dintr-un grup de firme cu experiență bogată în domeniul construcțiilor civile și al instalațiilor. Compania a mai dezvoltat proiecte similare în Cluj Napoca, București și alte localități, cu sute de apartamente și locuințe familiale construite. La toate proiectele, calitatea a fost principalul atribut care a convins clienții.

CRINULUI RESIDENCE

Complexul este alcătuit din 3 corpuri: C1, C2 și C3.

Corpul C1 este compus din 4 apartamente cu 2 camere și unul cu 3 camere, pe două nivele. Fiecare apartament are intrare separată, direct din stradă.

Corpurile C2 și C3 sunt amplasate tot pe 2 nivele și au câte 24 de apartamente, care asigură un grad ridicat de intimitate și confort.

Apartamentele sunt vândute la stadiul semifinisat, incluzând aici încălzire în pardoseală, centrală termică, ușă de intrare metalică, geamuri termopan profil 70mm tripan (3 sticle), pereți finisați cu un strat de lavabil alb aplicat, instalațiile sanitare și electrice trase la poziție.

CRINULUI RESIDENCE

E-mail: vanzari@crinuluiresidence.ro

Telefon: 0727888808

Str. Crinului, Nr. 12, Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE