Home / Politic / FOTOREPORTAJ: Târgu Mureș – Bătălia electorală, faza pe outdoor

FOTOREPORTAJ: Târgu Mureș – Bătălia electorală, faza pe outdoor

Distribuie

Echipele de campanie ale candidaților la alegerile locale care vor avea loc în data de 27 septembrie 2020 și-au început, în mai multe zone ale municipiului Târgu Mureș, activitatea de promovare a politicienilor care aspiră la două din cele mai râvnite funcții din administrația publică locală a județului Mureș, respectiv cea de președinte al Consiliului Județean Mureș și cea de primar al municipiului reședință de județ, Târgu Mureș.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș și-au anunțat intenția următorii candidați: Péter Ferenc (UDMR – actualul președinte al instituției), Cristian Chirteș (PNL), Dorin Florea (independent), Vasile Gliga (PSD), Mihaela Natea (PMP), Alin Bojan (USR/ PLUS), Traian Bendorfean (ALDE) și Ovidiu Radian Vasu (POL).

În ceea ce privește funcția de primar al municipiului Târgu-Mureș, la startul competiției s-au aliniat următorii candidați: Soós Zoltán (independent), Nadia Rață (ADN), Marius Pașcan (PMP), Sergiu Papuc (PSD), Nicolae Ploeșteanu (AUR), Adrian Gherman-Nemeth (USR/ PLUS), Theodora Benedek (PNL), Adrian Mureșan (POL) și Claudiu Maior (Pro România).

Potrivit calendarului alegerilor locale întocmit de către Autoritatea Electorală Permanentă, acțiunea de colectare a listelor de susținători (semnături) a demarat la data de 20 iulie, iar calendarul mai conține următoarele repere: alianțele electorale s-au înregistrat în perioada 7 – 11 august, depunerea candidaturilor se va putea face între 7 și 18 august, iar campania electorală va începe în 28 august și se va încheia în 26 septembrie, la ora 7.00.

Alex TOTH

 

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Caravană cu servicii gratuite din 10 specialități medicale

Distribuie Direcția de Asistență Sighișoara Sighișoara a demarat, în data de 18 martie 2024, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.