Home / Politic / Gabriel Toncean: ”Respectul și demnitatea reprezintă temelia pe care vom clădi viitorul Reghinului”

Gabriel Toncean: ”Respectul și demnitatea reprezintă temelia pe care vom clădi viitorul Reghinului”

Distribuie

Auzim din ce în ce mai rar vorbindu-se despre principii morale. Informațiile mediatice sunt canalizate tot mai mult spre a avea și nu spre a fi. Iar într-o lume aflată în goana după posesii este dificil să ții drumul drept… Dificil, dar nu imposibil!

Respectul și demnitatea reprezintă temelia pe care vom clădi viitorul Reghinului.

Respectul pentru vecinii și familiile noastre. Respectul pentru munca lor de-o viață și taxele pe care le plătesc cu conștiinciozitate în fiecare lună. Respectul pentru sacrificiile pe care le-au făcut pentru a rămâne acasă și a-și clădi o viață aici, în Reghin.

Demnitatea de a fi român, reghinean și un membru responsabil al societății în care trăiești, asta nu trebuie să o știrbească nimeni! Dimpotrivă, rolul celor pe care îi alegem este să vegheze la menținerea demnității noastre, fie că ea este locală, națională sau europeană.

Îmi doresc să ne putem mândri cu orașul nostru

Vreau să încetăm să ne mai gândim cu îngrijorare la ziua de mâine, la copiii noștri care vor pleca de acasă și poate nu se vor mai întoarce sau la bătrânețe. Vreau să ne gândim cu drag la comunitatea noastră, ca la casa unde vom găsi mereu susținere, confort și liniște.

Îmi doresc să ne putem mândri cu orașul nostru.

Vreau ca atunci când ieșim pe stradă la plimbare, cu copiii sau nepoții în parc, să ne fie drag să o facem.

Vreau ca atunci când avem nevoie de serviciile sau sprijinul instituțiilor locale, când mergem la primărie pentru o adeverință sau să ne plătim taxele, să o facem relaxați, având convingerea că vom fi respectați și ajutați așa cum ar trebui.

Vreau ca atunci când ne îmbolnăvim să nu mai ne facem griji că trebuie să mergem la spitalul din Reghin, ci să fim liniștiți că acolo vom avea parte de tratament profesionist, de grijă și respect, în cele mai bune condiții.

Vreau ca atunci când copiii noștri ajung la vârsta adolescenței să nu ne mai gândim cu tristețe că pleacă de acasă și poate nu se vor mai întoarce.

Puterea noastră stă în echipă, iar echipa se sprijină pe fiecare dintre voi

Este greu să răzbești de unul singur în viață. Când suntem acasă ne bucurăm de sprijinul părinților noștri. Când suntem la muncă ne bazăm pe efortul comun al colectivului pentru a duce la bun sfârșit sarcinile noastre. Când suntem pe terenul de sport ne bazăm pe îndrumarea antrenorului sau sprijinul coechipierilor pentru a obține victoria. Este la fel și în politică!

Nu am pornit singur în cursa electorală pentru Primăria Reghin. Am ales o echipă de specialiști în domeniile lor, pregătiți să ia cele mai bune decizii pentru orașul nostru în Consiliul Local.

Dar echipa pe care mă bazez cu adevărat sunteți dumneavoastră, fiecare dintre reghinenii mei dragi. Fără voi nimic nu este posibil. Fără susținerea voastră nu avem șansă de izbândă.

Puterea noastră stă în echipă, iar echipa se sprijină pe fiecare dintre voi!

MERITĂM MAI MULT!

(Advertorial politic)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Bretfelean, președinte PUSL Mureș, mesaj de unitate pentru un candidat român la Primăria Târgu Mureș

Distribuie Constituirea filialei județene Mureș a Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) a fost marcată printr-un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.