Întâlnire cu factorii de decizie privind problema depozitului de deșeuri mesajere de la Sighișoara Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 369 Vizualizări

Întâlnire cu factorii de decizie privind problema depozitului de deșeuri mesajere de la Sighișoara

Primăria Municipiului Sighișoara a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă postat pe site-ul oficial www.sighisoara.org.ro , faptul că în cursul zilei de luni, 10 august, la sediul Instituției Prefectului – Județul Mureș a avut loc o întâlnire în care s-a discutat problema depozitului de deșeuri menajere de la Sighișoara.
,,În urma ultimului incendiu, pentru prevenirea unor astfel de situații s-a dispus suspendarea temporară a activității la depozitul de deșeuri până la eliminarea tuturor focarelor și refacerea completă a celulelor afectate. Agenția pentru Protecția Mediului și Garda de Mediu vor analiza lucrările efectuate de operatorul depozitului și vor fi prezentate măsurile care se impun pentru prevenirea unor astfel de situații”, au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Sighișoara.
La întâlnire au participat prefectul județului Mureș, Mara Togănel, primarul Sighișoarei, Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, directorul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, Dănuț Ștefănescu, adjunctul Inspectoratului Județean de poliție Mureș comisar șef, Cătălin Rădulescu și directorul Gărzii de Mediu Mureș, comisar șef Annamaria Szekely.

Andreea ȚIȚIU
Foto: Instituția Prefectului – Județul Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE