Home / Invatamant / UMFST: Locuri disponibile la Medicină și Medicină Dentară în sesiunea Septembrie 2020

UMFST: Locuri disponibile la Medicină și Medicină Dentară în sesiunea Septembrie 2020

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ,,George Emil Palade” din Târgu Mureș a anunțat miercuri, 5 august, pe pagina web www.blog.umfst.ro scoaterea la concurs a locurilor rămase disponibile pentru sesiunea septembrie 2020, la următoarele programe de studii: Medicină, limba română – 40 de locuri și Medicină Dentară: 5 locuri la limba română, respectiv 5 locuri la limba maghiară.

,,Studenții admiși la aceste programe de studiu vor studia în Limba română sau Limba maghiară ca program de baza, dar vor avea posibilitatea de a opta să studieze unele discipline în limba engleză. Candidații vor susține un test de verificare a cunoștințelor de limbă engleză în data de 9 septembrie 2020 – examen scris, în sala festivă de la sediul Universității, cu rezultatul admis/respins.Testul va începe la ora 11.00 și va avea o durată de o oră. Metodologia de admitere va fi identică cu cea din sesiunea iulie 2020”, a informat conducerea UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, în cadrul postării.

De asemenea, sursa citată menționează că înscrierile se vor realiza exclusiv online, în perioada 4 septembrie, ora 8.00 – 8 septembrie, ora 12.00, urmând  ca examenul de admitere să se desfășoare în data de 10 septembrie.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

În contextul în care la 1 iulie 2021 se încheie perioada de aplicare a reducerii …