Home / Politic / Gabriel Toncean și-a depus candidatura pentru Primăria Reghin

Gabriel Toncean și-a depus candidatura pentru Primăria Reghin

Distribuie

În cursul zilei de azi, 14 august, președintele PNL Reghin, Gabriel Toncean și-a depus candidatura pentru funcția  de primar al municipiului Reghin, însoțit o parte din echipa sa de campanie.

„Am depus astăzi candidatura mea cu cea mai mare încredere. Suntem convinşi că reghinenii ştiu ce au de făcut. Suntem o echipă tânără, o echipă bazată pe construcţie şi pe multe, multe rezultate. După 30 de ani cred că a venit momentul ca şi tinerii să îşi spună cuvântul, să reprezinte un punct important în construcţia oraşului. Cei care au fost până acum au demonstrat ce au avut de făcut, parţial. Rămâne ca noi să vedem dacă putem sau nu putem mai mult. Intenţia noastră de a candida este pentru Reghin. Fiecare dintre noi avem business-urile noastre, avem o sursă de venit şi nu suntem condiţionaţi de veniturile din primărie”, a precizat Gabriel Toncean.

În ce privește campania celectorală, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Reghin  o consideră ca fiind una interesantă, în care și-au făcut deja apariția „dezinformarea”  și „mizeria”.

„Este o campanie electorală interesantă, cu atât mai mult pentru mine, care sunt novice într-ale alegerilor. Observ, din păcate, multă mizerie şi multă minciună, multă dezinformare, dar ştiţi că ceea ce sădeşti aceea culegi. Noi mergem pe proiectele noastre, noi avem un proiect pentru Reghin, iar la sfârşit votanţii vor decide pe cine vor alege”, a precizat Gabriel Toncean.

În cursul săptămânii viitoare  urmează să fie depusă și lista liberalilor reghineni  pentru Consiliul Local Reghin.

„Din punct de vedere al listei de consilieri am ales să facem echipă cu tineri pentru că i-am considerat oamenii potriviţi. E momentul în care ei au entuziasm… Vedeţi că de la o anumită vârstă omul îşi pierde entuziasmul, îşi pierde speranţa, oboseşte mai repede. Noi venim cu o forţă tânără, suntem o echipă tânără de sportivi, profesori, doctori, jurişti” a precizat Gabriel Toncean.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Un nou proiect marca Multinvest: Centru de inginerie inovativă la Târgu Mureș!

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.