Home / Mica publicitate / Licitație publică

Licitație publică

B & B INSOLVENCY SOLUTIONS IPURL, cu sediul în mun. Miercurea-Ciuc, str. Márton Áron, nr. 18, jud. Harghita, în calitate de lichidator judiciar al debitoarei S.C. BORDOSIU S.R.L. – în faliment, organizează LICITAŢIE PUBLICĂ pentru valorificarea bunului mobil denumit mașină de balotat-înfoliat baloți cilindrici WOLAGRI R500 COMBY, cu seria de fabricație OL98055MAPBS din anul 2007, compus din presa WOLAGRI R500 și dispozitivul de înfoliat WOLAGRI FW500/Z. Prețul de strigare a bunului mobil este 26.160,00 lei + TVA.

Pot participa la licitație persoanele fizice şi/sau juridice care fac dovada depunerii garanției de participare de 10% din prețul de strigare, și achită contravaloarea caietului de sarcini şi a taxei de participare la licitație cu 24 ore anterior începerii licitației. Licitația va avea loc la sediul lichidatorului judiciar, începând cu data de 21.08.2020, ora 1200, cu repetabilitate săptămânală, în fiecare zi de vineri, la aceeași oră, până la valorificarea bunului. Informați suplimentare la nr. de telefon: 0366-100551 mobil: 0748-836713.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunț licitație

MUREŞ INSOLVENCY SPRL, cu sediul în Târgu-Mureș, str. G-ral Ghe. Avramescu, nr. 4, județul Mureș, …