Home / Sanatate / Pacient externat din secția ATI de la UMFST Târgu Mureș

Pacient externat din secția ATI de la UMFST Târgu Mureș

Vineri, 14 august, a fost înregistrat primul succes în lupta cu COVID-19 la Unitatea de Suport Medical COVID-19, Compartiment de îngrijire pacienți critici infectați cu SARS-CoV 2 – secție exterioară a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.
”Datorită profesionalismului întregii echipe din această secție, în urma testării negative a pacientului la COVID-19, a faptului că pacientul este stabil hemodinamic fără suport vasoactiv și nu mai necesită îngrijire în terapie intensivă, acesta va fi externat din spitalul nostru și va fi retransferat la spitalul de unde a fost transferat pentru continuitatea îngrijirilor. Precizăm faptul că pacientul a fost internat la Unitatea de Suport Medical COVID-19, Compartiment de îngrijire pacienți critici infectați cu SARS-CoV 2 – secție exterioară a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș în data de 6 august 2020, acesta fiind transferat dintr-un spital din alt județ cu infecție respiratorie acută, infecție SARS-CoV 2 formă severă, bronhopneumonie și alte comorbidități în antecedente”, a transmis, prin intermediul unui comunicat, Biroul de presă al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

(Redacția/ Foto: arhivă)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Prezențe reghinene la ediția aniversară TIFF

Ediția din acest an a celui mai important eveniment dedicat filmului din România, Festivalul Internațional …