Home / Administratie / Lucrările la Pocloș, inspectate de Ervin Molnar

Lucrările la Pocloș, inspectate de Ervin Molnar

Distribuie

Ervin Molnar, Director General la Administrației  Naționale Apele Romane, însoțit de Cosmin Butiulcă, directorul Administrației Bazinale de Apă Mureș a efectuat vineri, 14 august o nouă vizită de lucru pe Pocloș, pârâul care străbate orașul Târgu-Mureș, pentru a inspecta stadiul lucrărilor.

„Echipele de la Apele Române Mureș sunt motivate. Ei știu că au din partea mea tot sprijinul pentru continuarea și finalizarea la timp a lucrărilor. Execuția a avansat destul de mult. Sunt mai mult ca sigur că, la sfârșitul anului, locuitorii orașului nostru se vor putea bucura de o apă de calitate superioară. În acest moment, se lucrează la canalul de scurgere a apelor, care este format din elemente prefabricate.

Beneficiile lucrărilor noastre se vor vedea însă pe termen mediu și lung. În perioadele secetoase, debitele mici ale pârâului Pocloș vor fi preluate cu mai multă ușurință, contribuind în acest fel la mărirea vitezei de scurgere a apei. Astfel, vom reuși să limităm atât explozia vegetației, cât și depunerile aluvionare care afectau până acum calitatea apei. Administrația Bazinală de Apă Mureș investește din surse proprii o sumă de 3,8 mil.lei”, a precizat Ervin Molnar prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook.

(Redacția)


De asemenea, verificati

INTERVIU cu alpinista Alina Petică despre o experiență unică, care merită încercată o dată în viață

Distribuie Puternică și motivată, Alina Sorana Petică a demonstrat că alpinismul poate fi o sursă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.