Home / Administratie / Sprijin pentru sportul sighișorean

Sprijin pentru sportul sighișorean

Conducerea Primăriei municipiului Sighișoara a transmis vineri, 14 august, prin intermediul unui comunicat de presă postat de site-ul oficial www.sighisoara.org.ro, faptul că în această perioadă la Clubul Sportiv Municipal Sighișoara se realizează preselecții pentru secțiile de fotbal și atletism, dar și înscrieri pentru secția de șah a clubului.

,,Ne bucurăm că la preselecțiile organizate a existat interes din partea tinerilor sighișoreni. Am înființat Clubul Sportiv Municipal Sighișoara pentru a veni în sprijinul iubitorilor sportului, în scopul organizării și administrării activității sportive locale, cu consecința directă de dezvoltare a sportului de performanță la nivelul municipiului Sighișoara, a selecției continue, pregătirii și participării sportivilor sighișoreni la competiții interne și internaționale. Prin intermediul clubului este sprijinit și sportul pentru toți și sportul pentru persoanele cu nevoi speciale și sperăm ca un număr cât mai mare de tineri sighișoreni să se regăsească în ramurile sportive ale clubului”, a transmis primarul municipiului Sighișoara, prof. Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, în cadrul comunicatului de presă.

Structura sportivă a fost înființată în anul 2017, în subordinea Consiliului Local al municipiului Sighișoara și conține diferite ramuri, precum: atletism, fotbal, gimnastică, handbal, dans sportiv, judo, lupte, arte marțiale, sportul pentru toși, sportul pentru persoanele cu nevoi speciale, box, șah, tenis de masă, volei, badminton și automobilism sportiv.

Andreea ȚIȚIU

Foto: Primăria Municipiului Sighișoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Administrația Bazinală de Apă Mureș participă la „Let’s Do It, România!” 2021

INFORMARE DE PRESĂAdministrația Bazinală de Apă Mureș, prin Sistemele de Gospodărire a Apelor, participă la …