Proiect social de mare amploare în Sângeorgiu de Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1541 Vizualizări

Proiect social de mare amploare în Sângeorgiu de Mureș

Primarul comunei Sângeorgiu de Mureș, ing. Sófalvi Szabolcs, a transmis prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook, faptul că în Sângeorgiu de Mureș se derulează unul dintre cele mai ample proiecte sociale din România, care oferă cursuri de formare profesională pentru sute de beneficiari, pregătindu-i pentru diverse meserii, precum cablaje auto, bucătar, informatică, dar și limbi străine și agenți de curățenie.

,,Proiectul finanțat din fonduri europene se numește ”O Șansă pentru fiecare în Sângeorgiu de Mureș” și are ca scop reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din cele patru comunități marginalizate din comuna Sângeorgiu de Mureș, prin implementarea de măsuri integrate prin intermediul intervențiilor în domeniul educației, ocupării forței de muncă, furnizării de servicii medico-sociale și sociale, îmbunătățirii condițiilor de locuit, acordării de asistență juridică și combaterea discriminării și promovării relațiilor interculturale, campanii și servicii de informare și consiliere ocupațională, respectiv în domeniul social, educațional, de sănătate și locuire”, a fost mesajul transmis de domnul primar în cadrul postării.

De asemenea, multe persoane care au terminat cursurile precedente și-au găsit locuri de muncă.

Proiectul se desfășoară în parteneriat cu Școala Gimnazială Sf. Gheorghe, Asociația Caritas, Asociația Divers și Primăria Comunei Sângeorgiu de Mureș.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE