Campania umanitară „GHIOZDANUL PLIN” continuă până pe 15 septembrie Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 181 Vizualizări

Campania umanitară „GHIOZDANUL PLIN” continuă până pe 15 septembrie

Este al treilea an deja în care Asociația pentru Inovare Socială, alături de partenerii locali, se ocupă să îi pregătească pentru școală pe copiii din Livezeni. O comunitate săracă, dar care, cu puțin ajutor și investiție în copii, își poate schimba soarta, măcar un pic.

Anul acesta e mai special, pentru că și școala e altfel… Așadar, căutăm să le umplem ghiozdanele, dar n-ar strica dacă ne ajutați cu laptopuri și tablete de care v-ați plictisit, dar care funcționează. Și dacă adăugați o cartelă de net, e chiar sublim.

În schimb noi promitem emoții puternice, pentru că acești copii se bucură și de un pachet de biscuiți, de-ai zice că a venit Moș Crăciun. Și sunt copii frumoși, care merită un impuls și o speranță.

Despre Livezeni putem să spunem că este un sat frumos, binecuvântat de natură, dar în care, din păcate, întâlnim și oameni cărora soarta nu le-a prea zâmbit. Găsim aici peste 400 de familii care trăiesc în sărăcie, persoane private de servicii de sănătate și educație, fără locuri de muncă sau vreo sursă de venituri, și fără să își cunoască drepturile. Cei mai mulți dintre ei locuiesc în case de chirpici care stau să cadă, fără apă curentă sau încălzire. La fel de trist este și faptul că majoritatea copiilor abandonează școala din cauza lipsurilor materiale.

În cadrul proiectului “Măsuri integrate pentru combaterea sărăciei și a marginalizării în Livezeni”, Primăria Livezeni în parteneriat cu Asociația pentru Inovare Socială au creat o rețea de oameni care, sub umbrela voluntariatului, susțin comunitatea de aici.

De data aceasta, copiii sunt cei care au cea mai multă nevoie de ajutorul nostru, așa că vă invităm să veniți alături de noi și să le dăm o mână de ajutor pentru a începe noul an școlar cu speranță și bucurie.

Pentru mai multe detalii accesați:

  1. site-ul: vector-mures.ro
  2. paginile de facebook:

Vă mulțumim și vă asigurăm de toată recunoștința noastră, pentru orice contribuție!

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE