Echipa AUR Mureș, pregătită de bătălia alegerilor locale! Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2990 Vizualizări

Echipa AUR Mureș, pregătită de bătălia alegerilor locale!

După multiple eforturi depuse în vederea construirii unei alternative politice caracterizate de onestitate și patriotism, Alianța Pentru Unirea Românilor a intrat oficial în competiția electorală de la nivelul județului Mureș. Pentru funcția de primar al municipiului Tîrgu Mureș, propunerea AUR este cea a lui Nicolae Ploeșteanu, respectiv o listă de 29 de candidați pentru Consiliul Local Tîrgu Mureș și  43 de candidați pentru Consiliul Județean Mureș.

„În pofida reticienței întemeiate a unei bune părți din societate față de politică, ne bucurăm că inspirăm încredere în rândul românilor și cu atât mai mult în rândul tinerelor generații, fapt pentru care am reușit să angrenăm în aceste alegeri cea mai tânără echipă de candidați.

Astfel, la nivelul Municipiului Târgu Mureș am reușit să propunem un candidat veritabil la funcția de primar, pe domnul Conf. Univ. Dr. Nicolae Ploeșteanu, cu o vastă experiență în domeniul juridic și administrativ. La Consiliul Local Târgu-Mureș avem 29 de candidați cu o medie de vârstă de 35 de ani, printre care se numără Liviu Natea (26 de ani, politolog și analist în domeniul telecomunicațiilor), Cristian Somoșan (28 de ani, avocat) sau Sideriaș Florentina (31 de ani, broker asigurări). Pentru Consiliul Județean Mureș am depus, de asemenea, listă completă (43 candidați), lista fiind deschisă atât de exponenți ai tinerei generații, Mihai Vâlvă (30 de ani, medic stomatolog) sau Vlad Marcu (28 ani, inginer constructor), cât și de colegi cu o experiență profesională desăvârșită, precum domnul Daniel Manea (52 de ani, inginer/cadru MAI în rezervă), domnul Radu Darii (45 de ani, medic chirurg) sau domnul Ioan Berța (70 de ani, jurist), președinte al Societății Cultural-Patriotice „Avram Iancu” din Târgu Mureș.Pe această cale, le mulțumim tuturor celor implicați în proiect și celor peste 3000 de mureșeni care au semnat pentru candidații de AUR! Suntem extrem de determinați să intrăm în cursa alegerilor locale și să dialogăm cu mureșenii, pentru a găsi împreună soluții viabile la problemele cu care ne confruntăm cu toții!”, se arată în comunicatul  Biroului de presă AUR Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE