Primarii mureșeni la raport. Kozma Barna (Glodeni), mandat bogat în proiecte Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 647 Vizualizări

Primarii mureșeni la raport. Kozma Barna (Glodeni), mandat bogat în proiecte

La împlinirea a patru ani de la alegerile locale din 2016 și de la depunerea jurământului de primar de la nivelul celor 102 unități administrativ-teritoriale din județul Mureș, cotidianul Zi de Zi a demarat un serial intitulat ”Primarii mureșeni la raport”, prin intermediul căruia primarii din județul Mureș au posibilitatea de a-și prezenta bilanțul mandatului 2016-2020.

Episodul de astăzi este dedicat lui Kozma Barna (UDMR), primar din anul 2008 al comunei Glodeni.

Reporter: Care sunt principalele trei realizări ale mandatului de primar 2016-2020?

Ing. Kozma Barna, primarul comunei Glodeni: Principalele trei realizări ale mandatului de primar 2016-2020 sunt: reabilitarea căminului cultural din Glodeni, asfaltarea drumului comunal DC 148 în comuna Glodeni și achiziționarea de utilaje și accesorii pentru serviciul public de gospodărie comunală. Totodată, proiectele care au fost câștigate și sunt în curs de implementare sunt următoarele: reabilitarea și extinderea Școlii Gimnaziale Glodeni, reabilitarea și mansardarea dispensarului medical din localitatea Glodeni, amenajarea muzeului satului Glodeni, desființare clădire și construire garaj pentru utilajele serviciului public de gospodărie comunală și reabilitarea căminului cultural din localitatea Moișa.

Rep.: Precizați un obiectiv/proiect pe care vi l-ați propus în 2016 și care nu a fost realizat, precum și motivele nerealizării acestuia.

K.B.: Proiectul pentru asfaltarea străzilor secundare din comuna Glodeni, acesta a fost propus în anul 2016 prin Programul Național de Dezvoltare Locală, dar din păcate nu a fost realizat deoarece nu a fost selectat.

Rep.: Cum apreciați colaborarea cu Consiliul Local în perioada 2016-2020? Vă invităm să acordați și o notă în acest sens, de la 1 la 10.

K.B.: Colaborarea cu Consiliul Local în perioada 2016-2020 a fost foarte bună, o apreciez cu acordarea notei de 10.

Rep.: Veți candida pentru un nou mandat? În cazul unui răspuns afirmativ, vă rugăm să vă argumentați decizia.

K.B.: Candidez din nou pentru că doresc să continui munca și proiectele începute și bineînțeles doresc să dezvolt mai departe comuna pe care o gospodăresc. În acest sens, voi face tot posibilul ca gradul de absorbție al proiectelor europene – și nu numai – să fie ridicat, astfel încât cetățenii de pe raza comunei să trăiască într-un climat curat, adecvat, modern, aranjat. Mulțumesc pe această cale comunității locale pentru sprijin și înțelegere, Consiliului Local, Executivului, autorităților și instituțiilor publice pentru buna colaborare, asigurându-vă că voi acționa în continuare în slujba cetățenilor și a intereselor acestora, cu tenacitate, curaj, perseverență și credință.

Au consemnat Alex TOTH și Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE