Mureș: PNL, coaliție pentru ”viitoarea guvernale locală” cu Alianța USR-PLUS! Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1367 Vizualizări

Mureș: PNL, coaliție pentru ”viitoarea guvernale locală” cu Alianța USR-PLUS!

Conducerile PNL Mureș și a Alianței USR-PLUS Mureș au anunțat vineri, 21 august, prin intermediul unui comunicat de presă, constituirea unei coaliții pentru ”viitoarea guvernare locală”.

Redăm, în rândurile de mai jos, conținutul integral al comunicatului de presă semnat de Cristian Chirteș (președintele PNL Mureș), Ana Lucia Hang (președintele PLUS Mureș) și Ștefana Roman (președintele PLUS Mureș).

”Alianța USR-PLUS Mureș și Partidul Național Liberal Mureș au analizat contextul politic actual și înțeleg că viitoarea guvernare locală va fi una de coaliție.

Dreapta modernă pro-europeană s-a unit într-un proiect comun și pentru județul Mureș. După săptămâni de discuții, analize și evaluări, USR-PLUS si PNL au hotărât că pot determina o schimbare pentru un viitor mai bun pentru fiecare locuitor al județului Mureș.

Scopul nostru comun este acela de face o Românie ”Fără penali în funcții publice”- proiectul de suflet al USR pentru care au semnat peste un milion de cetățeni; acela de luptă pentru înlăturarea corupției, imposturii, grupurilor de interese și de a ne pune în slujba cetățenilor pentru îmbunătățirea calității vieții acestora.

Vom pune capăt unui mod lipsit de profesionalism și de implicare în conducerea județului Mureș, în care PSD-ul s-a aflat mereu la butoane, deși nu a deținut majoritatea în Consiliul Județean și nici funcția de președinte al acestei instituții.

De acum înainte, județul Mureș trebuie să fie servit de implicarea profesională a unor oameni cu adevarat profesioniști și onești.

Administrația județului Mureș are nevoie de susținerea guvernului pentru toate proiectele care vor îmbunătăți viața oamenilor și singura soluție este o dreaptă unită.

Într-o continuare firească a colaborării la nivel național, USR-PLUS și PNL au decis să colaboreze în viitorul Executiv județean iar domnul Cristian Chirteș, viitorul președinte al Consiliului Județean Mureș să susțină proiectele USR-PLUS.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE