Asociația pentru Inovare Socială anunță Schimb de Experiență între Antreprenorii din comuna Cristian, județul Brașov și comuna Livezeni, județul Mureș Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 201 Vizualizări

Asociația pentru Inovare Socială anunță Schimb de Experiență între Antreprenorii din comuna Cristian, județul Brașov și comuna Livezeni, județul Mureș

27 august 2020, ora 11:00 – KSN RANGE, sat Livezeni, județul Mureș
Acest eveniment se organizează în cadrul proiectului: “Măsuri integrate pentru combaterea sărăciei și a marginalizării în Livezeni”, este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, privind reducerea numărului de comunități marginalizate în care există populație aparținând minorității rome aflate în risc de sărăcie și excluziune socială, prin implementarea de măsuri integrate. Schimbul de experiență va fi între antreprenori din comuna Cristian, județul Brașov și antreprenori din comuna Livezeni, județul Mureș.
Schimbul de experiență este una din cele mai frumoase și educative activități organizatorice. Ai ocazia să vizitezi locuri noi, să cunoști oameni interesanți, să înveți lucruri care te pot ajuta profesional, să dobândești noi impresii și să rămâi cu amintiri frumoase.
Evenimentul reprezintă o oportunitate de a căpăta și a face schimb de experiență în domeniul antreprenorial și de parteneriat pe proiecte.
Scopul acestui transfer de cunoștințe este ca persoanele participante să beneficieze de informații despre cum pot începe și dezvolta un proiect, despre importanța încrederii în sine, stimularea spiritului inovator, dezvoltarea spirituală și antreprenorială, creșterea oportunităților de dezvoltare profesională, îmbunătățirea de competențe în vederea inserției profesionale și a creării de noi întreprinderi (inclusiv întreprinderi sociale), o mai bună înțelegere față de ceea ce înseamnă fonduri europene, creșterea capacității întreprinderilor private de a asimila fonduri europene și de a implementa proiecte sustenabile, stimularea investițiilor pentru crearea de locuri de muncă, creșterea motivației și a satisfacției, dezvoltarea comunității.
Prioritate vor avea și următoarele acțiuni: dezvoltarea de parteneriate care au ca scop promovarea învățării la locul de muncă pentru tineri (mai ales pentru cei care nu au o calificare), adulți și persoane cu nevoi speciale, importanța educației digitale, armonizarea strategiilor de comunicare și colaborare între diverse segmente ale societății, promovarea responsabilității civice și sociale, incluziunea socială, nediscriminarea, discuții pe tema protecției mediului înconjurător și a schimbării climatice.
AGENDA EVENIMENTULUI

11:00 Deschiderea sesiunilor
MODERATOR: Klah Cummings
METODOLOGIE: Prezentarea participanților/Prezentarea obiectivelor
11:30 Vizitare firme Livezeni
Klah Cummings
METODOLOGIE:Deplasare vizitare firme din comuna Livezeni:
Creativ Mureș SRL, Heni Wheel CAR Wash SRL, Motor Expert Tony SRL, Dent Elite Center SRL, KSN Range SRL, Fun Profi Brod SRL, Gabor- Piroska Mureș SRL
14:30 Discuții libere despre experiențele fiecărui antreprenor
MODERATOR:Klah Cummings
METODOLOGIE:Ințelegerea mecanismelor de implementare a proiectelor;
Indentificarea punctelor tari și slabe în redactarea de cereri de finanțare;
Schimb de informații
16:30 Finalizarea evenimentului
MODERATOR:Klah Cummings
METODOLOGIE:Asigurarea deplasării delegației spre comuna Cristian
“Cele mai bune idei vin din glumă. Fă-ți gândirea să fie cât mai distractivă”
David Ogilvy
“Dacă toți banii mei ar fi 20$, de 2$ aș cumpăra creioane și de 18$ aș face publicitate la ele”
Henry Ford

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE