Complexul AMA Residence trece în etapa a IV-a. Mureșul Rezidențial. Rezidenţial
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3308 Vizualizări

Complexul AMA Residence trece în etapa a IV-a. Mureșul Rezidențial.

Începând din 2020, odată cu finalizarea celor 9 blocuri P+2+M din etapa III, Maco Construct, compania care a dezvoltat proiectul, are în plan și amplasarea de locuințe noi, atât case, cât și apartamente, în complex, în anii ce urmează. Detalii despre proiect ne-a oferit arh. Cristian Glăja, reprezentantul firmei de proiectare, SC Domus SRL:
”Imobilele construite vor avea un regim de înălțime P+3-4 respectiv P+2-3, iar apartamentele vor fi diversificate, având opțiunea de 1, 2, 3 și 4 camere, inclusiv tip penthouse cu 3 ori 4 camere, cu scară interioară, în număr de 84 apartamente în primă fază și încă 96 de apartamente și 6 locuințe individuale în regim cuplat, în faza a doua. Locuințele au prevăzute alveole de parcări (în jur de 200 locuri), locuri de joacă și odihnă, spații verzi, în zone ferite de circulație.
Investitorul a reușit să ofere, într-un cost foarte bun, un alt gen de locuințe decât cele cunoscute, construite din materiale de calitate, fără nici o abatere sau concesie în ceea ce privește execuția și proiectarea. Ne-am străduit să ducem la nivelul maxim posibil confortul locatarilor. Complexul este proiectat pentru un grad ridicat de confort.
Toate acestea sunt confirmate de locatarii primelor etape și de interesul ridicat al clienților pentru etapele următoare.
Ama Residence IV, faza I este prevăzută să se desfășoare pe 5450 metri pătraţi, iar faza a II-a pe o suprafață de 11300 metri pătraţi.
Străzile propuse vor avea două benzi de circulaţie și trotuare. Pe trotuare va fi montat iluminatul stradal.
Complexul este amplasat în cartierul Unirii din Târgu Mureș, într-o zonă foarte bună, ferită de aglomerație, dar totuși cu acces facil la dotări precum grădiniță, școală, transport în comun, magazine, etc. Străzile din primele două etape au fost asfaltate, aplicându-se marcaje rutiere și numerotări în alveolele de parcări.
AMA Residence se află la doar câteva sute de metri de podul care leagă cartierul Unirii de strada Călărașilor. AMA Residence IV vine după alte 3 proiecte ale dezvoltatorului, duse la bun sfârșit: 40 de case pe două niveluri, predate la cheie, în etapa I și 9 blocuri P+2+M, a câte 14 apartamente cu două camere fiecare, în etapa a II-a, respectiv încă 9 blocuri aflate în faza de finalizare din etapa a III-a.
Informaţii suplimentare găsiți pe: www.amaresidence.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE